Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ijs van Looijenga: vanaf 1 april kies je uit twaalf zomerse smaken

Aangeboden door Banketbakkerij-chocolaterie Looijenga 26 maart 2020

Wist je dat banketbakkerij Looijenga naast allerlei heerlijk gebak ook zelf ijs maakt? Met de zomer voor de deur is dat natuurlijk goed (en lekker) nieuws!

Sinds 1830 in Nijmegen

Banketbakkerij Looijenga maakt al hun ijs zelf. De banketbakkerij vind je al sinds 1830 (!) in Nijmegen. Sinds 1994 staat Goos Jan Looijenga aan het roer van deze Banketbakkerij-Chocolaterie. Zijn filosofie om het lekkerste banket te maken, is simpel. “Met de meest pure ingrediënten en het vakmanschap van banketbakkers maken we de lekkerste gebakjes, taarten, bonbons en chocolade.”

(Foto: Looijenga)

Huisgemaakt ijs

Deze zomer vind je naast taart, chocolade en ander banket ook ijs bij Looijenga. Goos-Jan: “We starten het seizoen met zo’n 15 soorten waarvan er dagelijks 12 in onze vitrine te bewonderen en te proeven zijn. Sorbet- en roomijssoorten én suikervrij ijs, allemaal zelfgemaakt! We zijn dagelijks open van 12.00 uur tot en met 21.00 uur.”

Regels

Ook al zijn er strenge regels rondom het coronavirus van kracht: een ijsje halen mag. Zorg er wel voor dat je 1,5 meter afstand houdt. Kom alleen, of maximaal met zijn tweeën. Als je wil kun je het ijs natuurlijk meenemen voor thuis: zo heb je meteen een lekkere traktatie voor in de tuin!


Meer over Banketbakkerij-chocolaterie Looijenga ontdekken?

Banketbakkerij-chocolaterie Looijenga bakkers

Gesloten08:30 - 17:30

Berg en Dalseweg 90, Nijmegen

Bekijk meer:bakkers

adv.