Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo houd je je favoriete kledingstukken mooi met Sandwich Fashion

Aangeboden door Sandwich 17 oktober 2019

We hebben allemaal ons favoriete kledingstuk. Of dat nu een heerlijke warme trui of een perfect zittende spijkerbroek is, we willen allemaal maar één ding: ons favoriete kledingstuk zolang mogelijk mooi houden.

“Het gebruik van een fijn, duurzaam wasmiddel is daarvoor een must,” vertelt Brenda, eigenaresse van Sandwich, een kledingwinkel in de Marikenstraat dat al jaren bekend staat om haar trendy kwaliteitskleding. “Onze kleding is gemaakt om jouw verhaal te vertellen. En wij begrijpen maar al te goed dat jouw verhaal niet ieder seizoen verandert. Des te belangrijker is het om jouw favoriete items goed te verzorgen.”

De meest sympathieke wasmiddelenproducent van Nederland

Om jouw kleding én de planeet zolang mogelijk mooi te houden is Sandwich een toffe samenwerking aangegaan met Seepje. Seepje is de meest sympathieke wasmiddelenproducent van Nederland en maakt sinds 2013 wasmiddelen van de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit India en Nepal. Zodra deze zogenaamde superschillen in contact komen met water, laten ze spontaan hun natuurlijke zeep vrij. Seepje bevat meer dan 99% natuurlijke ingrediënten. Daar hebben jouw nieuwe kleren, het milieu en andere betrokkenen alleen maar plezier van.

Beeld: Sandwich

Probeer Seepje gratis uit

Ben jij ook benieuwd naar de kracht van Seepje? Ga dan eens langs in de winkel van Sandwich in de Marikenstraat. Je krijgt namelijk bij je volgende aankoop een gratis miniverpakking om uit te proberen. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Meer over Sandwich ontdekken?

Sandwich

kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Marikenstraat 54, Nijmegen

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.