Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jeroen werkt bij Hoppenbrouwers in Nijmegen: ‘Ik ben elke dag ergens anders’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen 5 juli 2020

Jeroen Verhoeven werkt sinds november 2019 met veel plezier bij Hoppenbrouwers. De technisch dienstverlener werd in 2020 voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. “Als je wil doorgroeien kan het heel snel geregeld worden.”

Denken in mogelijkheden

Jeroen begon zijn carrière bij Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen in november als elektricien in opleiding. “Ik werkte bij een distributiecentrum voor biologische voeding. Op dat terrein werden nieuwe technologische installaties geplaatst door medewerkers van Hoppenbrouwers, in hun herkenbare blauwe kleding. Ik raakte aan de praat en kwam er toen meteen achter dat dit wel eens iets voor mij kon zijn. De gemoedelijke sfeer binnen de vestiging in Nijmegen en het denken in mogelijkheden past erg bij me.”

Elke dag op pad

Als elektricien in opleiding is Jeroen dagelijks bezig met service en onderhoud. “Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de mensen, zowel met collega’s als met klanten. Onze vestiging in Nijmegen is klein, waardoor je wat meer van elkaar weet dan alleen een voornaam. Een ander belangrijk punt vind ik dat ik nooit op één plek zit, ik ben elke dag op pad. Geen dag is hetzelfde.”

Ambities en dromen worden waargemaakt

Heb je ambitie om door te groeien of juist om een heel andere functie te ontdekken? Bij Hoppenbrouwers worden deze dromen gestimuleerd en krijg je veel ruimte om jezelf ontwikkelen. Jeroen: “Al bij mijn sollicitatiegesprek werd gevraagd of ik wilde doorgroeien, haha! Het mooie aan werken bij Hoppenbrouwers is dat er veel mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. Ik zie het ook bij collega’s. Als je bijvoorbeeld aangeeft dat je tekenaar wil worden, of graag een andere carrièremove maakt, kan het over het algemeen snel geregeld worden.”

Vakmanschap & verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hier staat vakmanschap voorop. Jeroen: “Toen ik werd aangenomen was ik 48 jaar oud. Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen. Bij Hoppenbrouwers staat de motivatie van de werknemer voorop. Zolang je graag wil, wordt alles voor je geregeld. Daardoor ontstaat een fijne werksfeer en blijf je als werknemer enthousiast over je baan.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen installatiebedrijven

Korenpad 12, Nijmegen

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.