Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! De beste beautysalon van Gelderland geeft een feestje (en Mari van de Ven komt ook)

Aangeboden door Men & Women’s Care 1 december 2019

Wist je dat de beste beautysalon van Gelderland zich gewoon in onze mooie stad bevindt? Men & Women’s care is wederom uitgeroepen tot de nummer één van onze provincie en staat zelfs in de top drie van Nederland. Daarnaast bestaan ze dit jaar 25 jaar. Reden voor een feestje!

Op 5 december wordt het 25 jarig jubileum van dé huidexpert groots gevierd. Er zijn diverse demonstraties van onder andere make-up, de Y-dun laser, bodyshaping, permanente make-up, cryo behandeling en nog veel meer.

Bubbels en een rode loper

Schoonheid minnend Nijmegen kan al een kwart eeuw terecht voor schoonheidsbehandelingen bij Men & Women’s Care. Wie jarig is trakteert: eigenaresse Sylvia Claes nodigt haar vaste klanten op 5 december 10:00 tot 15:00 uur uit op een gratis VIP-dag. Aansluitend is er een feestelijke open dag waar iedereen welkom is van 15:00 tot 17:00 uur. De gehele dag staan de bubbels voor je klaar en ligt de rode loper uit.

Mari van der Ven

Bij binnenkomst word je ontvangen door de Nijmeegse Annie, onze eigen bekende Nijmeegse entertainster. Leuk om te weten: dé visagist van de sterren en BN’er Mari van de Ven is óók aanwezig op het jubileumfeest van Men & Women’s Care. Laat je door hem opmaken of leer van zijn leuke make-up tips & tricks. Daarnaast zijn er natuurlijk speciale jubileum acties en aanbiedingen, die alleen op deze dag gegeven worden.

Het 25 jarig jubileum van Men & Women’s Care vindt plaats op de Schependomlaan 94, 6543 XX Nijmegen. Meer informatie en het volledige programma van de open dag op donderdag 5 december vind je op www.menandwomenscare.nl.

Lees ook:

Een facelift zónder operatie: het kan bij Men & Women’s Care (en jij krijgt 10% korting)

Is jouw huid niet meer wat het ooit was? Kijk je weleens in de spiegel en denk je 'mm, dat kan strak...

Deze schoonheidssalon staat in de top 3 van Nederland en je vindt ‘m hier in Nijmegen

Men & Women's Care in Nijmegen is door Beauty Trade Professionals verkozen tot de beste schoonheidss...


Meer over Men & Women’s Care ontdekken?

Men & Women’s Care

beauty en wellness

Geopend09:00 - 21:00

Schependomlaan 94, Nijmegen

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.