Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier zet jij een nieuwe stap in je technische carrière in Nijmegen

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen 29 juli 2019

De Vierdaagse is weer voorbij. Veel Nijmegenaren zijn op vakantie, maar er zijn er ook die gewoon door moeten werken. Breng jij weer met frisse tegenzin een dag door op je werk? Gooi het roer om! Bij Hoppenbrouwers Techniek in Nijmegen zoeken ze namelijk medewerkers. 

Tosti’s en voetenbadjes

Hoppenbrouwers Techniek is als werkgever heel actief in Nijmegen. Dat was bijvoorbeeld ook goed te merken tijdens de Vierdaagse. Hoppenbrouwers Techniek had een eigen foodtruck langs de route staan waar wandelaars op kracht konden komen met voetenbadjes en lekkere tosti’s. Er waren pleisters, flesjes water en je kon er lekker kletsen met alle vriendelijke medewerkers. In deze video zie je hoe leuk de sfeer was!

Zet jij de volgende stap in je technische carrière?

Lijkt het je wel wat om bij zo’n gezellig team te horen en deel te nemen aan die leuke activiteiten? Dat kan, want Hoppenbrouwers Techniek is op zoek naar werknemers. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een fijn bedrijf waar jij je kunt ontwikkelen? Dan is werken bij Hoppenbrouwers Techniek iets voor jou! In Nijmegen is vooral veel vraag naar Werktuigbouwkundigen, maar er zijn ook vacatures voor Engineer Elektrotechniek, Leidinggevend eerste monteur beveiliging en Projectcoördinator werktuigbouwkunde.

Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Solliciteren doe je hier

Bekijk op de website van Hoppenbrouwers Techniek welke vacatures er passen bij jouw carrièrewensen. Je kunt ook altijd even contact opnemen met één van de medewerkers om je vragen te stellen of om meer te weten te komen over het bedrijf. Misschien wordt dit wel de volgende stap in jouw carrière!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen installatiebedrijven

Korenpad 12, Nijmegen

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.