Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Nijmegen krijg je nu flinke korting op je hair extensions

Aangeboden door Haarstudio Sara 21 augustus 2019

Ben je jouw korte haar helemaal zat? Tijd voor iets nieuws, maar geen zin om te wachten tot je weer een volle, gezonde bos haar hebt gegroeid? Dan neem je toch extensions! Hair extensions maken jouw haar in een mum van tijd langer en voller. Bij Haarstudio Sara krijg je ze nu met korting! 

Twee soorten extensions

Extensions zetten kan op verschillende manieren. Bij Haarstudio Sara kun je kiezen uit twee opties: tape extensions of wax extensions. De eerste is een comfortabele behandeling die zorgt voor langer en dikker haar maar wel totaal pijnloos. Het gaat snel: binnen een uur is je haar langer en voller. Met aansluiten en stijlen duurt het nog iets langer dan dat. De tape extensions blijven zes tot tien weken zitten en ze kunnen minimaal vier keer hergebruikt worden.

extensions haarstudio sara nijmegen

Wax extension – of keratine – blijft nog iets langer zitten, namelijk gemiddeld vier maanden. Ideaal dus als je niet te vaak in de salon wil zitten. De extensions worden bevestigd met een keratine wax bonding en geven de mogelijkheid meer volume aan te brengen of je kapsel echt drastisch te veranderen. Je kunt een natuurlijke, mooie verdeling maken van de plukken, waardoor er talloze mogelijkheden zijn.

Korting!

Bij Haarstudio Sara kunnen ze allebei deze soorten voor je zetten. en je krijgt er nu ook nog korting op! Je krijgt nu op vertoon van dit artikel maar liefst 10% korting op wax extensions en 15% korting op tape extensions! Dit is dus je kans om het ook eens te proberen.

Hergebruiken van de extensions

De extensions worden verwijderd met een haarvriendelijke speciale spray en de oude tape wordt verwijderd. De extensions worden dan met nieuwe tape teruggeplaatst in het haar en je kunt er weer wekenlang tegenaan!

Dus probeer het nu en kom naar Haarstudio Sara voor fijne korting op je extension. Eerst wat meer info over de salon verzamelen? Kijk dan hier.

Lees ook:

Yagmur van Haarstudio Sara: ‘De zaak is vernoemd naar mijn dochtertje’

In Bottendaal in de Burghardt van den Berghstraat vinden we Haarstudio Sara. Eerder dit jaar stonden...

Stralen tijdens de feestdagen: bij Haarstudio Sara geef je je haar een oppepper

Iedereen wil er tijdens de feestdagen zo mooi mogelijk uitzien. Een stralende bos haar hoort daar na...

Meer over Haarstudio Sara ontdekken?

Haarstudio Sara kappers

Gesloten09:00 - 18:00

burghardt van den berghstraat 93, Nijmegen

Bekijk meer:kappers

adv.