Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Help dit Nijmeegse restaurant de nummer 1 van ons land te worden (en win een avond dineren!)

Aangeboden door ’t Zusje 12 december 2019

Al twee keer eerder wonnen ze ‘m: de Zusje van het jaar verkiezing. ’t Zusje Nijmegen gaat dus wel lekker! Ook dit jaar zijn ze weer genomineerd voor deze fantastische prijs. Jij kunt ze helpen om de overwinning binnen te slepen (en daarmee kun je zelf óók een mooie prijs winnen).

Als echte Nijmegenaren houden wij wel van lekker eten. Daarvoor zitten we bij ’t Zusje wel goed. In het prachtige pand geniet je van kleine gerechtjes die je de hele avond kunt bestellen voor een vaste prijs. De tapaskaart is super uitgebreid en wordt vier keer per jaar aangevuld met nieuwe gerechtjes.

't Zusje
Brasserie ’t Zusje in Nijmegen (Beeld: ’t Zusje)

Geheim van ’t Zusje Nijmegen

Wat is het geheim van ’t Zusje Nijmegen? Is het het pand? De heerlijke gerechten? Of het mooie terras? Eigenaren Ger en Wendy van der Laan weten het wel: “Dat zijn onze medewerkers. Die moeten we er na werktijd echt uitschoppen. Die willen gewoon níet naar huis. Een geweldig compliment vinden we dat. Ons team is zo hecht, zo gezellig en zo leuk. We zijn als familie voor elkaar en dat stralen we ook uit naar buiten.”

Stem en win!

Als Nijmegenaar wil je ’t filiaal van ’t Zusje in onze stad natuurlijk graag steunen. En het goede nieuws is dat je er zelf ook een avondje tapas eten voor 2 personen inclusief drankjes mee kunt winnen! Hoe doe je mee?

  1. Stem vóór 31 december op ’t Zusje Nijmegen via deze link.  
  2. Schrijf je hieronder in voor de nieuwbrief van indebuurt Nijmegen

Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.


Meer over ’t Zusje ontdekken?

’t Zusje


Gesloten17:30 - 22:00

Lankforst 51-01, Nijmegen

adv.