Happy holidays: ANAC geeft een Virtual Reality arrangement voor 4 personen weg

Aangeboden door ANAC Carwash Nijmegen 17 december 2018

Door Virtual Reality games kom je even in een heel andere wereld terecht. Je kunt door zo’n wereld heen wandelen, monsters verslaan, of als een ninja fruit doormidden hakken! Wil jij ook eens ervaren hoe leuk het is om je onder te dompelen in de wereld van Virtual Reality? Dat kan, in de VR-Room van ANAC. En nu ook nog eens gratis, want ANAC geeft een VR-arrangement voor vier personen weg!

Fruit Ninja en bergbeklimmen

Een immens populair spel dat je kunt spelen bij ANAC is bijvoorbeeld Fruit Ninja. In dit spel moet je zoveel mogelijk fruit met een zwaard doormidden slaan. Dat doe je door middel van twee controlers die je beweging meten, waardoor het op het scherm lijkt alsof je met een écht zwaard slaat! Pas wel op: dit superleuke spel werkt verslavend.

The Climb

Voor de durfals onder ons is er ook ‘The Climb’, een spel waarbij je megahoge bergen beklimt… met je blote handen! Je kunt helemaal om je heen kijken naar het landschap, waardoor deze ervaring nog echter aanvoelt. Deze game is niet weggelegd voor mensen met hoogtevrees!

Robots en afgronden

Schuw jij een beetje actie in de tent niet? Dan is Robo Recall, een echte actiongame, iets voor jou! In deze wereld ben je een robot die het opneemt tegen andere robots, die allemaal wapens hebben. Je bent dus constant in actie!

Win een gratis VR-arrangement

ANAC is dé plek voor een superleuk uitje. Je kunt er dus genieten van de games in de VR-Room, maar ook karten en lekker genieten van een drankje aan de bar. En om in de feeststemming te komen geeft ANAC een VR-arrangement voor 4 personen weg! Zo kun je helemaal voor niks een dagje uit met je vrienden. Tag onder het bericht op Facebook met wie jij wil gaan, dan maak je kans!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ANAC Carwash Nijmegen. Meer over ANAC Carwash Nijmegen ontdekken?

ANAC Carwash Nijmegen wasstraten

Nu open08:00 - 18:00

Energieweg 100, Nijmegen

Bekijk meer:wasstraten

Meer over ANAC:

Vier vakantie bij ANAC met het hele gezin: VR-games, karten en lasergamen

Heb jij ein-de-lijk tijd om wat leuks te doen met het hele gezin? Of wil je jouw vrienden trakteren ...
Anac karting

5 x zo vier je een kinderfeestje bij ANAC

Is jouw kind binnenkort jarig en vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle opties? Goed nieuws: ...

adv.