Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Familiebedrijf Van Mameren: ‘Wij hebben heel veel liefde voor ons vak’

Aangeboden door H. van Mameren 14 februari 2020

Het is één van de oudste bedrijven in Nijmegen: familiebedrijf Van Mameren. Al meer dan 100 jaar voorzien deze professionals Nijmeegse huizen van houten kozijnen, ramen en deuren. Wij spraken de harde werkers van Van Mameren. 

De oprichter van van Mameren is ‘opa’ Hein van Mameren. Hij richtte de firma al voor de Tweede Wereldoorlog op. In het begin fabriceerden ze voornamelijk grafkisten en kuipwerken voor industrieel gebruik. Ook voorzagen ze in de behoefte van toonaangevende Nijmeegse bedrijven zoals de Honigfabriek, zijdefabriek Nyma en jamfabriek Taminuiau.

Vakmanschap en liefde

Later gingen ze steeds meer aan de slag voor particulieren. Wie in Nijmegen een kozijn, deur of raam nodig heeft, denkt nu dan ook al snel aan Van Mameren. “De reden waarom mensen bij ons aankloppen is ambachtelijke vakmanschap en liefde voor het vak staan. We leveren altijd kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij zijn niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste.”

Hecht team

De medewerkers van Van Mameren kennen elkaar door en door en werken als een hecht team samen. “Veel van ons zijn hier al jong begonnen. Ze zijn erin gegroeid en nooit meer weggegaan. Iedereen die hier werkt kent elkaar heel goed. We zijn flexibel en op elkaar ingespeeld, dat werkt gewoon lekker.”

Vertrouwen

Eén van de zaken waarom Van Mameren zo succesvol is, is de uitstekende service die ze leveren. “Wij werken op basis van vertrouwen en doen niet aan garantie. Als er iets is, dan bel je. Dan lossen we het samen op,” vertelt Hans. “We hebben zulke leuke klanten: ik ontmoet elke dag nieuwe mensen. Het persoonlijke contact en wederzijdse vertrouwen is bij ons super belangrijk.”

Verhuizen

Goed om te weten! Familiebedrijf Van Mameren gaat verhuizen. Vanaf maandag 6 april vind je ze niet langer in Nijmegen, maar in Wijchen op het Industriepark 5.

Beeld: Van Mameren

Meer over H. van Mameren ontdekken?

H. van Mameren klusbedrijven

Vandaag gesloten

Oude Weurtseweg 13, Nijmegen

Bekijk meer:klusbedrijven

Familiebedrijf van Mameren zit al ruim 100 jaar in Nijmegen: ‘Grote kans dat jouw opa hier nog kwam’

De professionals van Van Mameren maken houten kozijnen, ramen en deuren voor Nijmeegse huizen. Het b...

Van Mameren is al vier generaties lang een écht Nijmeegs bedrijf

Wie in Nijmegen een kozijn, deur of raam nodig heeft denkt waarschijnlijk al snel aan van Mameren. D...

adv.