Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo goede voornemens: bij Easyslim.nu val je gemakkelijk én gezond af

Aangeboden door Easyslim.nu Milsbeek 2 januari 2019

December is een supergezellige maand, maar stiekem eten- en drinken we vaak wat meer dan normaal. Ben jij klaar voor een verse start en wil je dit jaar wat lekkerder in je vel zitten? Dan ben je bij Easyslim.nu in Milsbeek aan het juiste adres. 

Huiskamersfeer

Bij Easyslim.nu in Milsbeek vlakbij Nijmegen ga je samen met Petra in gesprek over jouw wensen. Jullie stellen naar aanleiding van het gesprek een persoonlijk behandelplan op, waarbij jouw behoeftes centraal staan. Door de huiskamersfeer en de persoonlijke benadering van Petra voel je je meteen vertrouwd en kun je rustig je verhaal doen.

Haalbare en eerlijke doelen

Je hoeft geen maatje 36 te willen om bij Easyslim.nu in Milsbeek aan te kloppen, vertelt Petra. “We gaan echt niet beloven dat je hier als model de deur uitloopt, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je strakker en lekkerder in je vel zit. Het is zo vervelend als je je niet fijn voelt in je eigen lichaam. Wij kunnen er op een natuurlijke, onschadelijke manier voor zorgen dat dat gevoel vermindert en dat je zichtbaar centimeters kwijtraakt. We stellen haalbare en eerlijke doelen,” vertelt ze.

Zo gaat de behandeling in z’n werk

Als je wil afvallen en spieren willen kweken worden bij Easyslim.nu op de behandeltafel aan een zeer revolutionair apparaat gekoppeld. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren getraind die – na een paar keer – ook je vetten gaan ‘verbranden’. Deze methode maakt het mogelijk om heel doelgericht specifieke lichaamsdelen aan te pakken.

Probeer het uit

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je een behandeling van Easyslim.nu proberen? Dat kan! Je kunt een afspraak maken met Petra voor een intakegesprek waarin jullie gaan kijken of deze behandeling bij je past. Een intake en een proefbehandeling kosten normaal 69 euro, maar om je goede voornemens te ondersteunen kun je nu voor maar 39 euro een eerste behandeling bij Easyslim.nu inplannen. Niet geschoten is altijd mis!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easyslim.nu Milsbeek. Meer over Easyslim.nu Milsbeek ontdekken?

Easyslim.nu Milsbeek beauty en wellness

Geopend09:00 - 21:00

Langstraat 42, Nijmegen

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.