Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gyorgyi van restaurant Pinoccio: ‘Er is inmiddels zelfs een Pinoccio-baby!’

Aangeboden door Pinoccio 21 december 2018

Gyorgyi Kovacs is al ruim 20 jaar lang de eigenaresse van restaurant Pinoccio in de Molenstraat. “Het leukste aan mijn werk vind ik het omgaan met mensen. Van een eerste afspraakje tot een crematie: je maakt het allemaal mee.”

Leuk om met mensen om te gaan

Toen Gyorgyi Pinoccio overnam had ze nog geen horeca-ervaring. “Maar ik vind het zo leuk om met mensen om te gaan dat ik meteen dacht: dit moet ik doen. We hebben hier veel terugkerende gasten in de zaak en ook met ons personeel hebben we een hechte band. Dat maakt het werkt heel speciaal.”

Posted by Pinoccio Nijmegen on Monday, 28 September 2015

Verkering en crematie

Pinoccio bestaat dus al heel wat jaren. Toch komen er steeds meer nieuwe vaste gasten bij. “Je maakt hier van alles mee, de leuke en de droevige dingen. Ik ben getuige geweest van een eerste date die later een echte verkering werd, maar ik ben ook wel eens uitgenodigd voor een crematie van een vaste gast. Je bouwt echt een band op met de mensen die vaak terugkomen.”

Pinoccio-baby

Het personeel heeft onderling ook een warme band. “Hier werken eigenlijk alleen maar studenten. Dat zijn vaak vriendinnen van elkaar die hier via via komen werken. Vaak doen de meiden na het werk nog even een drankje samen. Er zijn hier veel vriendschappen ontstaan op de werkvloer. En er is zelfs een Pinoccio-baby! Onze pizzabakker leerde hier een meisje kennen en nu hebben ze samen een kindje. Superleuk!”

Goed begin van het weekend!

Posted by Pinoccio Nijmegen on Friday, 28 September 2018

Familiebedrijf

Als Gyorgyi zelf bij Pinoccio eet gaat ze vaak voor een pizza. “Ik vind de pizza’s echt superlekker. Mijn persoonlijke favoriet is de Pizza Picante, maar de meest bestelde pizza is toch wel de Quatro Stagioni. Onze pizzabakker werkt al 19 jaar bij ons. Hij heeft mijn kinderen op zien groeien, en werkt nu met ze samen! Mijn zoon helpt hem met pizza’s bakken en allebei mijn dochters werken in de bediening. We zijn echt een familiebedrijf en ik hoop dat nog heel lang te blijven.”


Meer over Pinoccio ontdekken?

Pinoccio Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Molenstraat 99, Nijmegen

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.