Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grijp je kans: je kunt nog een maand eten bij deze toekomstige sterren-chefs in Nijmegen

Aangeboden door Restaurant Voldaan 21 juni 2019

Wie in Nijmegen graag uit eten gaat bij restaurants van hoog niveau is ongetwijfeld al bekend met Restaurant Voldaan. Aan de Van ’t Sant-straat in Nijmegen Oost eet je de lekkerste gerechtjes gemaakt door de crème de la crème van de chef-koks: Sebastiaan Follong en Kas Becker. Maar, er is goed én slecht nieuws: je kunt nu nog maar één maand genieten van hun kookkunsten.  

Drie Michellin-sterren

Sebastiaan Follong en Kas Becker staan in de keuken bij Restaurant Voldaan. En niet voor lang: ze zijn namelijk ‘gekaapt’! Eigenaar Daan vertelt: “Sebas en Kas zijn echt supergoed in hun werk. Dat weet ik natuurlijk al lang, maar nu worden ze steeds bekender. Deze zomer verlaten ze Restaurant Voldaan om bij sterren-restaurant De Leest in Vaassen te gaan werken. Dat restaurant heeft drie Michellin-sterren en is het derde beste restaurant van Nederland!”

Chefkoks Sebastiaan en Kas.

Brickdeeg met ananas-basilicum gel

Bij Restaurant Voldaan geniet je tot 20 juli van de topgerechten van chef’s Sebastiaan en Kas. “De jongens zijn echt heel creatief met hun gerechten, en komen vaak zelf aan tafel om te vertellen wat je eet. Een populair gerecht is bijvoorbeeld de ceviche van kabeljauw, met een zure garing op basis van ponzu (een Japanse citrussoort), ginger-beer en sesamwasabi. Ook de tomaten surprise valt bijzonder goed in de smaak. Dat gerecht bestaat uit drie kleine gerechtjes, waanzinnig vol smaak, allemaal op basis van tomaat, basilicum en borata mozarella. Het krokantje van brickdeeg met ananas-basilicum gel is daarbij echt top,” vertelt Daan.

De Tomat

Huisgemaakt en moestuin

Bijna alles op de kaart van Restaurant Voldaan is huisgemaakt. “Ons brood, onze boter: we maken zoveel mogelijk zelf. Ik groei zelfs eigen planten thuis, zoals de Oost-Indische kers, doperwten, munt en tijm. Op ons terras hebben we dropkruid groeien, dat heeft een anijssmaak en gebruiken we ook in gerechten. Alles wat we thuis kunnen maken, maken we thuis. We denken dat je op die manier de eerlijkste gerechten krijgt, en dat is waar we voor staan.”

Nieuwsgierig geworden? Je kunt nog tot en met 20 juli aanschuiven bij topkoks Sebastiaan en Kas bij Restaurant Voldaan


Meer over Restaurant Voldaan ontdekken?

Restaurant Voldaan restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 00:00

van ’t Santstraat 97, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.