Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis sporten: bij deze gloednieuwe sportschool krijg je een gratis proefles

Aangeboden door NYMA OUTDOOR GYM 20 maart 2019

Wie fit wil zijn maar geen zin heeft in de muren van een sportschool kan in Nijmegen terecht bij NYMA OUTDOOR GYM. Bij deze toffe outdoor sportschool kun je namelijk sporten in de buitenlucht, én je krijgt er een gratis proefles.

Onder de brug sta je altijd droog

Bij NYMA OUTDOOR GYM sport je lekker in de buitenlucht in de schaduw van de VASIM, de nieuwe culturele hotspot van Nijmegen. “Onder de grote bogen van brug De Oversteek trainen we altijd lekker buiten, in de zomer én in de winter. Buiten sporten voelt lekker, is gezond en is goed voor je weerstand. En als het regent is dat geen probleem, want onder de brug staan we altijd droog,” vertelt eigenaar Dennis.

Krachttraining voor iedereen

Voor wie is deze sportschool eigenlijk bedoeld? “Of je nu beginnend of ervaren sporter bent, 17 of 70 jaar, man of vrouw, dik of dun… krachttraining is werkelijk voor iedereen, wat je doel ook is. Misschien wil je spiermassa opbouwen, vet verbranden, je gewrichten sterker trainen of gewoon een sterk en gezond lichaam opbouwen. Al die zaken beginnen eigenlijk bij kracht- en mobiliteitstraining. En dat is precies wat we doen bij NYMA OUTDOOR GYM.”

Begeleiding of zelfstandig

Dennis vindt het belangrijk dat je zelf kunt kiezen welke manier van trainen bij je past. “Misschien wil je samen trainen, of juist alleen. Je kunt bij krachttraining kiezen voor begeleiding of juist voor zelfstandig trainen. Bij NYMA OUTDOOR GYM kun je ook in de nieuwe trainingsvorm STRONG&FIT trainen, waarbij je kracht en conditie combineert, samen met een groep óf individueel. Ook kun je met enige regelmaat deelnemen aan het heftige HIIT CIRCUIT met een groep. Daarnaast kun je kiezen voor personal training, en is er OPEN GYM waarbij je zelf traint, maar wel advies krijgt.”

Gratis proeftraining

Ben je nieuwsgierig naar deze vorm van sport en ben je benieuwd of het bij je past? Dan kun je gebruik maken van een gratis proefles. “NYMA OUTDOOR GYM heeft een zeer persoonlijk karakter en benadering. Jij bent uniek, je lichaam is uniek, dus je wordt ook uniek behandeld. Zelfs in de groepstrainingen kun je op je eigen manier trainen. De beste manier voor jou, om je doel te bereiken. Iedereen die zich hier in kan vinden én lekker buiten wil trainen kan zich aanmelden voor een gratis proeftraining. Probeer het gewoon eens!”

Aanmelden voor de gratis proeftraining doe je online.


Meer over NYMA OUTDOOR GYM ontdekken?

NYMA OUTDOOR GYM sportscholen

GeopendHele dag

Winselingseweg 41, Nijmegen

Bekijk meer:sportscholen

adv.