Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed nieuws: hier scoor je koffiemachines met mega korting

Aangeboden door Hendriks Coffee 21 mei 2019

Sinds kort vinden we in Nijmegen Hendriks Coffee, een bedrijf dat al 25 jaar ervaring heeft als het gaat om het ‘zwarte goud’: koffie! Je vindt er luxe koffiemachines, koffie en een service voor onderhoud. 

Voordeelweken

Goed nieuws: het zijn voordeelweken bij Hendriks Coffee. Dat wil zeggen dat je nu extra voordelig een koffiemachine kunt aanschaffen. De populaire machines van het merk Jura zijn bijvoorbeeld met een leuke korting te verkrijgen, in verschillende varianten.

Jura S8 Chroom

Foto: Hendriks Coffee

Een voorbeeld van zo’n heerlijk luxe koffieapparaat is deze Jura S8 met luxe design én touchscreen! Het apparaat is uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor je met één druk op het touchscreen de lekkerste cappuccino’s, latte macchiato’s of flat white’s maakt. Met dank aan Aroma+ G3 molen malen de bonen twee keer sneller dan een standaardmolen en met de zes verschillende maalstanden bepaal jezelf de sterkte van jouw heerlijke koffie. En nu krijg je ook nog eens een superleuke korting op dit apparaat!

Jura E8 Dark Inox (2019)

Foto: Hendriks Coffee

De E-serie van Jura is een groot succes! Deze machine is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens supermakkelijk in gebruik. Zo is de melkopschuimer vaatwasbestendig, waardoor je deze in een mum van tijd weer helemaal schoon hebt. Door de Easy Cappuccinatore kun je de opschuimer zelfs afstellen op het door jou gewenste melkschuimvolume. En je kunt een portie melk warm maken, ideaal voor bijvoorbeeld chocomel. Ook op dit apparaat krijg je nu een leuke korting!

Loop eens binnen

Heb jij de smaak te pakken en wil je meer weten over deze koffiemachines? Loop dan eens binnen bij de winkel van Hendriks Coffee aan de Nina Simonestraat, vlakbij de Hezelpoort net buiten het centrum. Je kunt hier makkelijk parkeren, en het vriendelijke personeel biedt je graag een bakkie aan om te bespreken welke machine het beste bij je past.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hendriks Coffee. Meer over Hendriks Coffee ontdekken?

Hendriks Coffee speciaalzaken

Gesloten12:00 - 18:00

Nina Simonestraat 80, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.