Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Je kids kunnen nu een zeilcursus volgen bij Nijmegen en dit is waar

Aangeboden door Bij Ceulemans 29 juni 2019

Het is bijna zomervakantie! Lijkt het je het leuk als je kids eens achter hun schermpjes uit kruipen? Dan hebben we een leuke tip voor je, want bij Bij Ceulemans kunnen ze nu deelnemen aan een cursus zeilen. 

Lekker buiten zijn

Bij Ceulemans ligt in Beers, op een half uurtje rijden van Nijmegen. Je vindt er toffe groepsaccomodaties, je kunt er vlotten bouwen, wandelen of lekker relaxen op een bootje. Daarnaast kunnen de kids ook deelnemen aan een cursus zeilen, waarbij ze met andere kinderen onder begeleiding leren hoe ze moeten zeilen. De cursus is vooral bedoeld voor de fun: in de middag wordt er gezamenlijk geluncht, en de nadruk ligt echt op plezier maken met z’n allen!

Foto: Bij Ceulemans

Dit moet je weten

Lijkt het je leuk voor jouw kinderen om deel te nemen? Dan is het belangrijk dat ze tussen de 7 en 15 jaar oud zijn, en in het bezit van een zwemdiploma. De cursus duurt vijf dagen en kost 262,50 euro per deelnemend kind. De cursusdagen zijn ingedeeld van 10.00 tot 17.00 uur, en elke dag is er één uur lunchpauze. Ga je ook nog met het gezin op vakantie? Ook dat is geen probleem: er zijn meerdere cursusmomenten.

  • Eerste cursus: van 29 juli tot en met 2 augustus
  • Tweede cursus: van 5 tot en met 9 augustus
  • Derde cursus: van 12 tot en met 16 augustus

Inschrijven voor de cursus doe je via de website van Bij Ceulemans.

Vier de zomer aan het water

Is het zeilen niks voor jou, maar ben je wel benieuwd naar alle andere toffe dingen die je daar kunt doen? Neem dan contact op met Bij Ceulemans en vier de zomer aan het water!


Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.