Gaaf! Het werk van deze bijzondere kunstenaar bekijk je nu bij Restaurant de Korenmolen

Aangeboden door Moeke Mooren 7 februari 2019

Bij restaurant de Korenmolen kun je niet alleen superlekker eten, maar je kunt er ook nog eens genieten van keimooie kunst! Hein van Houten is actionpainter en heeft een nieuwe expositie ingericht in het restaurant met nog nooit eerder vertoond werk.

Actionpainting

Actionpainting is een van oorsprong Amerikaanse kunstvorm, en drijft vooral op de energie van de schilder. Hein van Houten is een Nederlandse actionpainter en een paar van zijn energieke werken zijn nu te bewonderen bij restaurant de Korenmolen. Zijn werk ademt aan alle kanten energie, dynamiek en leven en bestaat uit explosies van verschillende kleuren. Zijn werk was al eerder te zien in New York, in de fameuze Agora Gallery in Manhattan.

Creativiteit en energie

Hein vindt zijn inspiratie overal. “Het resultaat is altijd werk dat herkenbaar is en past in de belevenissen van alledag. Het komt altijd tot stand door een bijna kinderlijk gevoel van creativiteit, een brok energie,” vertelt hij. “Mijn kunstwerken ontstaan altijd in de dynamiek van het moment. Het resultaat is soms ontstaat uit een aaneenschakeling van verschillende gevoelens, emoties en passie.”

Bekijk het zelf

Heb jij zin om deze kunst met eigen ogen te bewonderen? Ga dan eens langs bij restaurant de Korenmolen en bekijk het zelf!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Korenmolen Meer over De Korenmolen ontdekken?

De Korenmolen hotels

Vandaag gesloten

Bovendijk 6, Maasbommel

Bekijk meer:hotels

adv.