Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thomas & Renée van Freddy’s: ‘Bij ons staat de vinylspeler de hele dag aan’

Aangeboden door Freddy’s Beerkitchen 20 september 2019

Sinds het begin van 2019 staan Thomas en Renée aan het roer van Freddy’s Beerkitchen aan het Koningsplein. In deze zaak met een vintage 70’s vibe staat de vinylspeler de hele dag aan. Je kunt hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht: van een lekkere lunch met een kop koffie tot de beste Amerikaanse burgers met een speciaal voor Freddy’s Nijmegen gebrouwen biertje. “Het hebben van een eigen zaak geeft je veel vrijheid,” vertellen Thomas en Renée.

Horeca-liefde

De twee leerden elkaar kennen bij Café De Opera. Renée werkte achter de bar en Thomas ging aan de slag als kok. De vonk sloeg over en inmiddels zijn de twee al jaren samen en hebben ze twee kindjes. Thomas: “Ik ben altijd in de horeca blijven werken, onder andere als kok bij Manna, De Portier en nu dus bij Freddy’s. Renée is na haar studie aan het werk gegaan in de IT-wereld. Toen we in 2017 ons eerste kindje kregen zagen we elkaar amper. Het ging kriebelen en toen we de kans kregen om Freddy’s over te nemen was de keuze snel gemaakt. Het is super leuk om dit samen te doen.”

(Foto: indebuurt)
(Foto: indebuurt Nijmegen)
(Foto: indebuurt)

Intieme sfeer

Wie binnenloopt bij Freddy’s waant zich even terug in de tijd. De LP’s aan de muur, industriële inrichting en krijtborden creëren een intieme sfeer. Bij Freddy’s hoor je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat muziek van echte vinylplaten: “Dat is wel iets waar wij om bekend staan. We draaien de hele dag soul, funk en jazzmuziek.”

Eigen draai aan Freddy’s Nijmegen geven

Dit jaar stond voor Thomas en Renée vooral in het teken van Freddy’s ‘leren kennen’: “Het was een jaar lang hard werken, zeven dagen per week. Freddy’s is natuurlijk een hartstikke goed bestaand concept waar we eerst helemaal in moesten duiken. Nu dat gelukt is hebben we tijd en inspiratie om nieuwe dingen te verzinnen. We kunnen er nu onze eigen draai aan gaan geven.”

(Foto: indebuurt)

Nieuwe menukaart

Zo zijn Thomas en Renée bezig met het maken van een nieuwe lunch- en dinerkaart, die vanaf oktober ingaat: “We behouden veel van onze klassiekers, maar we breiden het menu uit en steken het in een nieuw jasje. We willen daarnaast ook meer gaan inzetten op wisselmenu’s met seizoensgebonden producten. Ook zijn we bezig met nieuwe events. Zo willen we bijvoorbeeld een keer een hot sauce contest organiseren, waarbij we gasten uitdagen loei-hete sauzen te proeven.”

(Foto: indebuurt)
(Foto: indebuurt)

[Deze win-actie is gesloten] Winnen: vijf keer een hamburgermenu voor twee personen bij Freddy’s Nijmegen

[Deze win-actie is gesloten]

Dit jaar is Freddy’s Nijmegen drie zomers oud. Om dat te vieren hebben Thomas en Renée de hele maand oktober een leuke actie: bij elk hamburger- of hotdogmenu krijg je een gratis biertje van de tap.

Maar dat is nog niet alles: ze geven ook 5 x 2 hamburgermenu’s weg! Wat moet je doen om te winnen? Laat in de comments onder het bericht op Facebook weten met wie en waarom jij graag hamburgers wilt eten bij Freddy’s. Wie weet genieten jullie dan binnenkort van één van de heerlijke Amerikaanse burgers bij Freddy’s Beerkitchen.

Via deze link kom je bij het Facebookbericht >>>


Meer over Freddy’s Beerkitchen ontdekken?

Freddy’s Beerkitchen cafés

Geopend10:00 - 01:00

Koningstraat 26, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

adv.