Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen voor een zondagmiddag in Nijmegen

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Nijmegen. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes.  Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Relaxen bij ’t Sanadome

Beeld: Sanadome

Trommel je familie of vrienden op: het is tijd voor een dagje relaxen bij ’t Sanadome! Kom tot rust in het bronwater voorzien van zouten, mineralen en metaalionen en sluit de dag af met een borrel in één van de restaurants van het Sanadome. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY: dit is een heerlijke niet-alcoholische frisdrank. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Naar het Kerstcircus

kerstcircus Nijmegen
Foto ter illustratie: Unsplash.com

Als Nijmegenaar móét je dit gewoon een keer meemaken: het Kerstcircus van de familie Freiwald. Dit jaar is er een extra speciale show vanwege het tienjarig bestaan van het circus. Geniet van ruim twee uur spanning, sensatie en humor. Tot en met 5 januari elke zondag om 15:00 uur in het Goffertpark.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Borrelen bij Why Not

©Yourlittleblackbook.me

Zondagmiddag is perfect voor een heerlijke borrel met vrienden of familie. Wij hebben een leuke tip voor je: ga eens langs bij Restaurant Why Not in de Van Welderenstraat. Ga jij voor dry deze maand? Heb jij even geluk: bij Why Not schenken ze namelijk FÏNLEY. Kun jij tóch genieten van een heerlijk drankje, zonder dat er alcohol in zit!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.