Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Nijmegen

Aangeboden door FÏNLEY 22 november 2019
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Nijmegen. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Wandelen door de Ooijpolder

Wij Nijmegenaren mogen onszelf in onze handjes knijpen met de prachtige natuurgebieden die we rijk zijn. De zondag is dan ook de perfecte dag om eens op avontuur te gaan in de Nijmeegse natuur. Wat dacht je van een wandeling met je lief, beste vriend, zus of gezin door de Ooijpolder?

FilmOntbijten bij LUX

Foto: Facebookpagina Lux

Op zondagochtend is het heerlijk wakker worden bij LUX tijdens het FilmOntbijt. Je start je zondag met een uitgebreid ontbijtje en daarna bekijk je een goede film naar keuze. In november zijn bijvoorbeeld Amazing Grace, De Liefhebbers, en Instinct te zien. De perfecte lazy sunday!

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

ZoMiBo bij de Blonde Pater

©Yourlittleblackbook.me

Sluit je zondag af met een ZoMiBo (zondagmiddagborrel) bij de Blonde Pater. Geen zin in alcohol? Geen probleem: bij de Blonde Pater schenken ze FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. FÏNLEY is verkrijgbaar in de smaken Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.