Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feest! ’t Hoen Therapie is open en dit kun je er doen

Aangeboden door ’t Hoen therapie 8 januari 2019

Er is weer een nieuwe onderneming bij in Nijmegen! Samantha opende op 4 januari ’t Hoen therapie. Hier geeft ze fysio-, oedeemfysio- en meridiaantherapie. 

Vochtophoping en energiebalans

“Ik werkte tien jaar langs als fysiotherapeut bij een praktijk in Oss,” vertelt Samantha. “Tijdens mijn werkzaamheden heb ik een opleiding oedeemfysiotherapie afgerond. Die therapievorm behandelt mensen die last hebben van abnormale vochtophoping, vooral bij dames een veel voorkomend probleem. Daarna ben ik ook een opleiding meridiaantherapie gaan volgen, om meer inzicht te krijgen in de energiestromen in het lichaam.”

Beeld: Unsplash

Persoonlijke behandeling

Na al die verdieping besloot Samantha haar eigen praktijk te openen. “In mijn praktijk ’t Hoen kun je dus terecht voor drie soorten therapie: fysiotherapie, oedeemfysiotherapie en meridiaantherapie. Ik vind het belangrijk om out of the box te denken, en echt te kijken naar wat een patiënt nodig heeft. Persoonlijke behandeling staat bij mij echt op nummer één,” vertelt ze.

Samantha knipt samen met haar dochter Lisanne het lint door.

Klachten verminderen

De feestelijke opening was een groot succes. “Er waren veel mensen op af gekomen. We hebben gezellig een glaasje prosecco gedronken en ik heb samen met mijn dochter officieel het lint doorgeknipt. Nu kan ik eindelijk beginnen met mensen helpen om hun klachten te verminderen.”

Ben je benieuwd of Samantha ook iets kan betekenen voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ’t Hoen therapie. Meer over ’t Hoen therapie ontdekken?

’t Hoen therapie fysiotherapeuten

Geopend08:30 - 21:00

Leeuwstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:fysiotherapeuten

adv.