Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Erin van Loket 13 roept op: ‘Nijmegenaren, steun lokale ondernemers’

Aangeboden door Vlaams Friteshuis Loket 13 24 maart 2020

Ook in deze onzekere tijd waarin veel horeca gedwongen moet sluiten kun je bij Loket 13 in de Burchtstraat nog gewoon terecht voor een puntzak huisgemaakte friet. Je kunt er afhalen of je friet en snacks laten bezorgen. Eigenaar Erin prijst zich gelukkig maar voelt ook mee met andere ondernemers. Hij roept dan ook op: Nijmegenaren, steun de lokale ondernemer!

Eerste zonnestralen

Bij Vlaams Friethuis Loket 13 snijden ze de aardappels nog zelf. Je kunt er kiezen uit meer dan 30 soorten verschillende sauzen. “Er leek een mooie tijd aan te breken: het werd eindelijk lente, de eerste zonnestralen kwamen door. Een belangrijk moment voor veel horecaondernemers. Helaas hebben veel zaken in Nijmegen hun deuren noodgedwongen moeten sluiten door de snelle verspreiding van het coronavirus.”

Huisgemaakte friet van Loket 13. Links met guacamole als topping, en rechts met kaassaus. (Foto: Vlaams Friethuis Loket 13)

Moeilijk om overeind te blijven

Erin gaat verder: “Het coronavirus treft ons allemaal. Het is natuurlijk het ergst voor de mensen die ziek zijn, of die een dierbare hebben die ziek is. Gezondheid gaat boven alles en we leven erg mee met hen die getroffen zijn door het coronavirus. Daarnaast zien we ook een ander straatbeeld. We horen van collega’s hoe moeilijk het is om overeind te blijven. Die berichten gaan ons ook niet in de koude kleren zitten.”

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Steun je lokale ondernemer

Bij Loket 13 kun je friet afhalen, en laten bezorgen. “Onze snacks, huisgemaakte frieten en sauzen zijn gewoon nog verkrijgbaar. Maar voor sommige zaken is dat niet mogelijk. Gelukkig zijn veel ondernemers creatief en kun je bij zaken waar dat normaal niet kan je eten of drinken afhalen of laten bezorgen. Ik wil dan ook oproepen: Nijmegenaren, steun je lokale ondernemer! Als je een favoriet restaurant hebt, haal daar af. Als je lievelingscafé flessen wijn verkoopt: schaf een fles aan. Zo kunnen we na de crisis de horeca in Nijmegen weer laten opbloeien.”

Vlaams Friethuis Loket 13 is elke dag geopend vanaf 11.30 of 12.00 uur, tot 19.00 of 21.00 uur. Je kunt hun lekkernijen ook thuis laten bezorgen.


Meer over Vlaams Friteshuis Loket 13 ontdekken?

Vlaams Friteshuis Loket 13 snackbars

Gesloten11:30 - 19:00

Burchtstraat 55, Nijmegen

Bekijk meer:snackbars

adv.