Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een facelift zónder operatie: het kan bij Men & Women’s Care (en jij krijgt 10% korting)

Aangeboden door Men & Women’s Care 22 november 2019

Is jouw huid niet meer wat het ooit was? Kijk je weleens in de spiegel en denk je ‘mm, dat kan strakker en egaler’? En zie je een dure – en tikkie enge – facelift ook niet zitten? Bij Men & Women’s Care in Nijmegen – de beste beautysalon van Gelderland – hebben ze een veilig en betaalbaar alternatief: de Y-dun laser.

“Met behulp van de behandeling met de Y-dun laser maak je op een veilige manier nieuw collageen aan waardoor je bindweefsel herstelt,” vertelt Sylvia van Men & Women’s Care. “Het resultaat is een gezondere, strakkere én egalere huid. Een facelift zonder enge operatie dus.” Wow: dat klinkt goed!

Hoe werkt zo’n Y-dun laser behandeling?

Maar hoe gaat zo’n Y-dun laser behandeling precies in z’n werk? “De Y-dun laser behandelt de diepe huidlaag intensief, terwijl de buitenste laag van de huid gesloten blijft. Hierdoor is er weinig kans op complicaties, zoals infecties of pigmentverschuivingen. Ook herstelt de huid sneller. Het fijne aan de behandeling is dat de Y-dun laser tijdens de behandeling koele, vochtige lucht op je huid blaast, zodat de behandeling minder gevoelig is.”

Laag risico en snel herstel

“Het grote voordeel van deze laser ten opzichte van andere lasers, is dat er een minimale herstelperiode is. Met andere woorden: er is een laag risico en snel herstel. Je kunt een minerale make-up aanbrengen en verder gaan met je normale dagelijkse leven, direct na je behandeling! Roodheid kan optreden, maar dit verdwijnt binnen enkele uren,” vertelt Sylvia.

Meer weten over de Y-dun laser behandeling? Check deze video:

Y-dun laser behandeling met 10% korting

Leuk om te weten: Men & Women’s Care Nijmegen behoort tot de top 3 beste beautysalons van Nederland. In Gelderland zijn ze zelfs de beste! Nog leuker: maak jij een afspraak bij Men & Women’s care voor een Y-dun laser behandeling, vermeld dan even dat je dit artikel op indebuurt hebt gelezen. Je krijgt dan namelijk 10% korting op deze behandeling. Wil je eerst even zien hoe zo’n behandeling met de Y-dun laser in z’n werk gaat? Snappen we wel. Kom daarom op 5 december naar de open dag bij Men & Women’s Care en bekijk vrijblijvend de Y-dun laser demonstraties.


Meer over Men & Women’s Care ontdekken?

Men & Women’s Care beauty en wellness

Geopend09:00 - 21:00

Schependomlaan 94, Nijmegen

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.