Probeer het eens: hier test je een e-bike én krijg je korting met Pasen

Aangeboden door Trek Bicycle Nijmegen 12 april 2019

Tijdens het paasweekend organiseert Trek Bicycle Nijmegen een e-bike-evenement. Tijdens dit weekend kun je volop elektrische fietsen testen en worden al je vragen beantwoord, onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers.

Als je twijfelt of een e-bike iets voor jou is, loont het dus de moeite om vrijdag 19, zaterdag 20 of maandag 22 april 2019 even langs te gaan bij Trek Bicycle. Er staan die dagen éxtra veel elektrische fietsen in de winkel, zowel om te testen als om te kopen. En als je inderdaad tot aankoop overgaat, dan krijg je een waardebon van €200,- cadeau. Da’s nie mis, want deze winkel staat bomvol interessante spullen voor fietsliefhebbers.

Foto: Indebuurt Nijmegen

Bergafwaarts met wind in je rug

Het fijne aan zo’n elektrische fiets is natuurlijk dat je met meer gemak langere afstanden kunt fietsen. En heb je er ook wel eens bij stilgestaan dat je daardoor meer puf hebt om goed om je heen te kijken? Eigenlijk voelt het alsof je op een normale fiets fietst, maar dan bergaf en met de wind in je rug. De e-bikes van Trek rijden snel en soepel, hebben een makkelijk bedienbaar ondersteuningssysteem en een uitneembare accu, die je eenvoudig thuis kunt opladen. Stekker in het stopcontact en drie tot vijf uur later is de accu volledig opgeladen. Ze hebben hier trouwens ook elektrische mountainbikes!

Wil je je alvast oriënteren? Dat kan via deze fietskieswijzer.

Speciale openingstijden

Houd wel even rekening met de speciale openingstijden in het paasweekend:

  • Goede vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
  • Zondag (eerste paasdag): gesloten
  • Maandag (tweede paasdag) 12.00 – 17.00 uur

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Trek Bicycle Nijmegen. Meer over Trek Bicycle Nijmegen ontdekken?

Trek Bicycle Nijmegen fietsenwinkels

Nu open09:00 - 18:00

Hatertseweg 486, Nijmegen

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.