Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mario van Driessen Makelaardij: ‘Het is nu een goede tijd om je woning te verkopen’

Aangeboden door Driessen Makelaardij 17 juni 2020

Toen de coronacrisis in maart de kop op stak, wisten veel ondernemers nog niet precies wat hen te wachten stond. Ook Mario de Vries van Driessen Makelaardij had nog geen idee. “We wisten niet wat deze zware en onzekere tijd zou betekenen voor onze sector. Maar nu blijkt dat we het juist erg druk hebben!”

Piek in verkopen

Voor zowel kopers als verkopers doet Driessen Makelaardij goede zaken. “Sinds de uitbraak van de coronacrisis merken wij dat een aantal huizenzoekers met een eigen woning ineens stappen is gaan zetten. We hebben een piek gezien in het aantal nieuwe verkopen, juist sinds maart.”

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Volop kansen

En worden die woningen dan allemaal ook verkocht? “Jazeker, allemaal! Voordat de coronacrisis begon waren er gemiddeld zo’n zeven kopers voor een woning. Nu zijn dat er misschien vijf, dus nog steeds volop kansen voor een geslaagde verkoop,” aldus Mario.

Snel schakelen

Sterker nog, het valt Mario op dat mensen die een huis willen kopen bereid zijn snel te schakelen. “Koopsommen boven de vraagprijzen blijven aan de orde van de dag. Bij Driessen Makelaardij bieden we de mogelijkheid om een gratis waardebepaling van je woning te krijgen. Dit kan helpen bij het bepalen van een goede vraagprijs.”

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Meer kans met een makelaar

Ook is er een toename van het aantal mensen die op zoek is naar een koopwoning. “Juist nu kunnen huizenzoekers hulp gebruiken bij de aankoop. Via een aankoopmakelaar maak je meer kans. Je bent sneller op de hoogte van nieuw aanbod en door uitstekende contacten met andere makelaars vergroot je je kansen. Je kunt bij ons een afspraak maken om in kaart te brengen waar je naar op zoek bent.”

De professionele makelaars van Driessen Makelaardij helpen je om optimaal kansen te creëren als het gaat om de aan- of verkoop van een woning, juist in deze tijd. 

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Driessen Makelaardij. Meer over Driessen Makelaardij ontdekken?

Driessen Makelaardij makelaars

Geopend09:00 - 17:30

Sint Annastraat 18, Nijmegen

Bekijk meer:makelaars

adv.