Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit superleuke moederdagcadeautje maakt elke Nijmeegse moeder blij

Aangeboden door DeDaale Spijs&IJs 7 mei 2019

Het is weer bijna Moederdag! Op 12 mei zetten we ook in Nijmegen onze moeders in het zonnetje. Heb jij al een leuk cadeautje bedacht om te geven aan je mamsie / moeder van je kind / schoonmoeder? Wij vonden een superleuk Nijmeegs cadeautje waar je haar gegarandeerd blij mee maakt. 

Eé’n van de lekkere lunchgerechten op de kaart bij DeDaale Spijs&IJs.

Kadokoppie

Bij DeDaale Spijs&IJs kun je genieten van heerlijke broodjes, salades, ijsjes, koffie, taartjes en nog veel meer lekkers. Om al dit lekkers op een leuke manier cadeau te doen, bijvoorbeeld aan je lieve moeder, bestaat ‘het kadokoppie’. Deze superleuke cadeaubon in de vorm van een aan elkaar geplakte kop en schotel met een waarde erop is leuk om te geven én om te krijgen! De kopjes komen in verschillende designs: van gouden kitschkrullen tot ouderwetse Douwe Egberts modellen.

Het Kadokoppie. Foto: DeDaale Spijs&IJs

Lunch of kunst

Je moeder kan met het kadokoppie betalen bij DeDaale Spijs&IJs aan de Daalseweg in Nijmegen oost. Natuurlijk mag ze kiezen uit alle heerlijkheden op de kaart, maar er is nog veel meer verkrijgbaar met deze cadeaukaart. Bij DeDaale Spijs&IJs vindt je namelijk ook allerlei kunstitems en creaties van bekende en onbekende kunstenaars. En die zijn allemaal te koop! Denk bijvoorbeeld aan een ansichtkaart, een schilderij of een schaal.

Bepaal zelf het bedrag

Ben jij enthousiast geworden over de kadokoppies? Loop dan binnen bij DeDaale Spijs&IJs aan de Daalseweg en kies een mooi kopje uit. Je bepaalt zelf het bedrag van de cadeaukaart, en je moeder (of iemand anders) mag helemaal zelf kiezen waar ze het aan besteedt. Een superleuk Moederdagcadeau dus!


Meer over DeDaale Spijs&IJs ontdekken?

DeDaale Spijs&IJs restaurants en horeca

Gesloten09:30 - 17:00

Daalseweg 279, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.