Deze toffe woonzorglocatie in Nijmegen zoekt werknemers en je kunt hier solliciteren

Aangeboden door Dagelijks Leven (Het Gofferthuis) 8 februari 2019

Op een steenworp afstand van het Goffertpark ligt een nieuwe woonzorglocatie van Dagelijks Leven: Het Gofferthuis. Hier kunnen mensen met dementie wonen zoals thuis, in een gemoedelijke, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. Ze krijgen er 24 uur per dag aandacht, begeleiding en zorg van een klein en hecht team van zorgprofessionals.

Dagelijks Leven

Het Gofferthuis is onderdeel van Dagelijks Leven, een landelijke aanbieder van hoogwaardige, maar ook betaalbare kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies. Dagelijks Leven is een jonge, sterk groeiende organisatie. Op dit moment zijn er 39 woonzorglocaties door heel Nederland en werken er zo’n 1.100 medewerkers. De woonzorglocaties zijn allemaal nieuwe of verbouwde vrijstaande huizen met een royale tuin, en liggen midden in de wijk.

Het Gofferthuis – Nijmegen

Klein team

Als medewerker bij Dagelijks Leven maak je deel uit van een klein team van zorgprofessionals dat zorg draagt voor 20 bewoners. ‘Gewoon, als thuis’ is daarbij het uitgangspunt. Dit doen ze vanuit hun kernwaarden: passie, vertrouwen, verantwoordelijkheid, veiligheid en vrijheid (binnen kaders). Samen streven ze erna om van iedere dag een mooie dag te maken voor bewoners, mantelzorgers én medewerkers.

Kom jij het team versterken?

Het doel van de werknemers van het Gofferthuis is om bewoners zich thuis te laten voelen. Dat doen ze samen met een compact en enthousiast team dat samen de schouders eronder zet. Op dit moment zijn er vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG.

Waar solliciteer ik op?

Je gaat werken op een prachtige locatie binnen een enthousiast en compact zorgteam, bij een toonaangevende zorgorganisatie in de dementiezorg. Je ontvangt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. Ook kun je jezelf binnen de Dagelijks Leven Academy ontwikkelen. Goede coaching is daarbij onmisbaar en kan je dus ook zeker verwachten. Spreekt je dit aan? Solliciteer dan snel via dagelijks-leven.nl.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dagelijks Leven (Het Gofferthuis) Meer over Dagelijks Leven (Het Gofferthuis) ontdekken?

Dagelijks Leven (Het Gofferthuis) zorg

Nu gesloten09:00 - 18:00

Libellenstraat 14, Nijmegen

Bekijk meer:zorg

adv.