Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze superfijne werkgever is op zoek naar technische medewerkers in Nijmegen

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen 29 april 2019

Ben jij op zoek naar een leuke baan, bbl-traject, duale leerplek, stageplaats of traineeship binnen elektrotechniek en beveiliging? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want het moderne installatiebedrijf Hoppenbrouwers Techniek in Nijmegen is op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze technische medewerkers!

Hecht en gezellig team

Hoppenbrouwers Techniek is een modern installatiebedrijf met meer dan 1000 medewerkers. Toch is de sfeer binnen het bedrijf kleinschalig. Je werkt in een hecht en gezellig team, waar werkplezier voorop staat. Om te laten zien hoe leuk het is om bij Hoppenbrouwers Techniek aan de slag te gaan organiseren ze op 13 mei een Banenavond in Nijmegen. Dan kun je zelf ervaren of het bedrijf past bij jouw ambitie!

(Foto: Hoppenbrouwers Techniek)

Elektrotechniek, beveiliging en werktuigbouwkunde

Je kunt bij Hoppenbrouwers aan de slag in veel verschillende disciplines. In Nijmegen is er vooral vraag naar werknemers in de specialismen elektrotechniek, beveiliging en werktuigbouwkunde. Als monteur elektrotechniek zorg je er bijvoorbeeld voor dat de elektra van een woonwijk, schoolgebouw of ziekenhuis helemaal goed werkt. Als monteur beveiliging installeer je inbraak- en camerasystemen, toegangscontroles en als je wilt zelfs brandbeveiligingssystemen op de meest uiteenlopende locaties. En als engineer werktuigbouwkunde ontwerp je de meest ingenieuze werktuigbouwkundige installaties. Alle vacatures in Nijmegen bekijk je hier.

Banenavond op 13 mei

Op de banenavond op 13 mei kom je meer te weten over werken bij Hoppenbrouwers, en kun je je vragen stellen aan de professionals. Er komen werknemers vertellen over hun ervaringen bij het bedrijf en je krijgt rustig de tijd om eens rond te kijken en de sfeer te proeven. De avond start om 19.00 uur en vindt plaats op de locatie van Hoppenbrouwers in Nijmegen aan het Korenpad 12 vlakbij het Goffertpark. Je kunt je hier aanmelden voor de Banenavond. Wie weet wordt dit wel jouw nieuwe werkplek!

Lees ook:

De beste werkgever van Nederland is op zoek naar personeel… in Nijmegen!

Werken voor een bedrijf dat bekendstaat om zijn goede arbeidsvoorwaarden en prettige werksfeer: dat ...

Meer over Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen installatiebedrijven

Korenpad 12, Nijmegen

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.