Vet! Deze nieuwe trend is onmisbaar in jouw tuin deze zomer

Aangeboden door Frits Wolf Tuinmeubelen 21 maart 2019

De lente staat voor de deur: tijd om je tuin weer zomerklaar te maken! Wij spraken de experts van Frits Wolf Tuinmeubelen over de tuintrends van dit seizoen en ontdekten welke trend je écht niet mag missen. 

Nieuwe trend: rope

Rope betekent ‘touw’ in het Engels. Met dit flexibele materiaal kun je prachtige patronen knopen en vlechten. Tuinmeubelontwerpers kunnen op deze manier unieke designs creëren. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen in Beuningen vind je dan ook prachtige, exclusieve ontwerpen. Door de rope strak te vlechten krijg je dichte vlakken, maar juist door ruimtes te laten tussen het vlechtwerk speel je met openheid, subtiele patronen en organische vormen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de Sienna stapelbare diningstoel.

De Sienna stapelbare diningstoel.

Zachte materialen

De designtrend van dit jaar laat, naast strakke vormen, ook veel ruimte voor zachte materialen. Denk aan een rugleuning in een loungeset van rope, geknoopt aan een frame van gecoat aluminium, al dan niet aangevuld met heerlijk fluffy kussens. Een mooi voorbeeld hiervan is de Santander loungeset. Doordat rope iets flexibeler is dan de meeste harde materialen is het zitcomfort grandioos. Armleuningen omwikkeld met rope voelen zacht aan en worden veel minder warm in de zon.

Deze Satander Loungeset vind je bij Frits Wolf.

Dit zijn de voordelen

Rope voor in je tuin heeft een polyester kern waardoor het enorm sterk materiaal en en minimaal rekt. Daaromheen zit een duurzaam acrylaat. Dat is UV-bestendigheid én deze coating zorgt er ook voor dat vuil en vocht er nagenoeg niet intrekken. Schoonmaken is daardoor erg makkelijk en vaak zelfs onnodig, het volgende regenbuitje spoelt vanzelf de rope weer schoon!

Ben je benieuwd welke fantastische tuinmeubels je dit seizoen bij Frits Wolf Tuinmeubelen vindt? Kom dan naar de showroom en bekijk de nieuwste collecties!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Frits Wolf Tuinmeubelen. Meer over Frits Wolf Tuinmeubelen ontdekken?

Frits Wolf Tuinmeubelen tuincentra

Nu gesloten09:00 - 17:00

Hadrianussingel 29 , Beuningen

Bekijk meer:tuincentra

adv.