Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze gloednieuwe Nijmeegse outdoor sportschool kan alleen starten met jouw hulp

Aangeboden door NYMA OUTDOOR GYM 27 januari 2019

Het terrein van NYMA wordt helemaal ingericht als nieuwe culturele hotspot in Nijmegen. En er komt ook een supertoffe nieuwe outdoor gym! Dennis Polman is van plan om met NYMA OUTDOOR GYM dé outdoor workout space van Nijmegen te creëren. Maar: dat lukt niet zonder jouw hulp. 

Onder de Oversteek

Sportliefhebber Dennis wil zijn eigen gym nog verder uitbreiden tot een semi-openbare outdoor gym en is daarom een crowdfundingsactie gestart. “Na een paar jaar op verschillende locaties outdoor training te hebben gegeven, besloot ik voor een vaste locatie te kiezen. Ik koos als trainingslocatie de plek onder stadsbrug ‘De Oversteek’, en daar geef ik nu elke dag les onder de naam NYMA OUTDOOR GYM.”

Persoonlijke benadering

“NYMA OUTDOOR GYM heeft een zeer persoonlijk karakter en benadering. Jij bent uniek, je lichaam is uniek, en zo word je ook behandeld. Zelfs in de groepstrainingen kun je op je eigen manier trainen. We kijken samen naar de beste manier voor jou, wat jíj nodig hebt om je doel te bereiken. Wat je doel ook is, sterker worden of afvallen, mobiel blijven of ontwikkelen: alles begint bij kracht- en mobiliteitstraining.”

Gratis en betaald

Met de crowdfundingsactie hoopt hij genoeg geld op te halen om NYMA OUTDOOR GYM om te toveren tot een nog professionelere omgeving. “NYMA OUTDOOR GYM gaat bestaan uit twee zeecontainers met een groot ijzeren fitnessrack eromheen gebouwd. Het wordt een semi-openbare outdoor gym. Gratis voor Calisthenics en training op lichaamsgewicht. Betalende leden mogen gebruik maken van het losse trainingsmateriaal dat ligt opgeslagen in de zeecontainer. Leden krijgen persoonlijke begeleiding en er worden groepstrainingen gegeven,” vertelt Dennis.

Doneren kan vanaf 5 euro

Om zijn plan te laten slagen wil Dennis 50.000 euro ophalen. Dat klinkt als veel geld, maar dat is inclusief de waarde van gesponsord materiaal door bedrijven. Maar echt álle beetjes helpen! Je kunt bijvoorbeeld al vanaf 5 euro doneren. Zo steun je Dennis in zijn sportieve droom en houd je Nijmegen sterk en fit! Vanaf een bepaald bedrag krijg je ook nog eens leuke cadeautjes. En je kunt natuurlijk altijd eerst meedoen met een gratis proeftraining om zelf te ervaren hoe leuk het is om samen buiten te sporten! Meer informatie vind je op https://nymaoutdoorgym.com.


Meer over NYMA OUTDOOR GYM ontdekken?

NYMA OUTDOOR GYM sportscholen

GeopendHele dag

Winselingseweg 41, Nijmegen

Bekijk meer:sportscholen

adv.