Cancel je plannen: dit speciaalbierfestival van café Piet Huisman wil je niet missen!

Aangeboden door Café Piet Huisman 17 april 2019

Speciaalbierliefhebbers in Nijmegen kennen natuurlijk het iconische café Piet Huisman, waar je meer dan 500 (!!) verschillende speciaalbieren kunt drinken. En het wordt nog beter, want je kunt op Eerste Paasdag (zondag 21 april) genieten van allerlei keilekkere bieren tijdens het Hop in’t Slot festival!

Verhalen, foodtrucks en bier

Van verse sappige IPA’s tot Barrel Aged Stouts: voor iedere speciaalbierliefhebber is er wat te vinden tijdens Hop in ’t Slot. Je geniet van de speciale bieren en luistert naar de verhalen van de brouwers, en daarna scoor je een lekkere hap bij één van de foodtrucks die Hop in’t Slot rijk is. De naam van het festival heeft trouwens alles te maken met de locatie: het Hop in’t Slot vindt namelijk plaats in Slot Doddendael. Het Slot wordt omringd door een boomgaard en dat is maar goed ook: het wordt op zondag 21 april zoals het er nu uitziet namelijk 22 graden met zon!

Posted by Hop in 't slot – 21 april 2019 on Tuesday, 17 April 2018

België, Noorwegen en Rusland

Hans en Maurice Huisman vinden het belangrijk dat bezoekers van het festival kennismaken met bijzondere, nieuwe én bestaande bieren en brouwerijen uit binnen- en buitenland. De line-up van het festival wordt dit jaar dan ook gesierd door topbrouwerijen: denk aan het Estlandse Pôhjala, het Belgische Alvinne, het Russische AF Brew, het Noorse Cervisiam en nog meer internationale talenten. Naast deze internationale toppers zijn er ook Nederlandse topbrouwerijen aanwezig zoals De Moersleutel, Van Moll en brouwerijen uit onze eigen regio als Nevel en Brouwerij Mannenpap.

Posted by Hop in 't slot – 21 april 2019 on Tuesday, 17 April 2018

Pendelbus vanaf Nijmegen centraal

Vanaf station Nijmegen gaat er een heuse pendelbus naar Slot Doddendaal, zodat je niet met de auto hoeft te gaan en dus gewoon lekker kunt genieten van alle speciaalbiertjes. Je koopt je kaartjes voor het festival online. Proost!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Café Piet Huisman. Meer over Café Piet Huisman ontdekken?

Café Piet Huisman cafés

Nu gesloten14:00 - 01:00

St. Jacobslaan 30, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

adv.