Nice! Deze boerderij aan het water is perfect voor een vrienden- of familieweekend (foto’s)

Aangeboden door Bij Ceulemans 7 maart 2019

Is het weer bijna tijd voor een vrienden- of familieweekend en moet jij het dit keer regelen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want bij Bij Ceulemans in Beers vlakbij Nijmegen huur je een betaalbare groepsaccommodatie pal aan het water. 

Zeilen, surfen of motorboot

Het is natuurlijk lekker om aan het water te zijn, maar dan moet je wel wat te doen hebben! Gelukkig komt dat bij Bij Ceulemans helemaal goed: op de Kraaijenbergseplassen kun je namelijk surfen, SUP-boarden, een zeilboot huren of met een motorbootje het water op. Je kunt er ook voor kiezen om zeilles te nemen, of om met z’n allen een vlot te bouwen. Zo ben je lekker bezig en er is voor iedereen wat leuks!

Van alle gemakken voorzien

De groepsaccommodatie is heel ruim: er zijn maar liefst 14 slaapkamers! De keukens, de eetruimten en de zithoeken lopen in elkaar over waardoor je altijd gezellig bij elkaar bent. Tijdens zo’n weekend wil je natuurlijk niet te hard werken, en daarom zijn alle keukens voorzien van een oven, een magnetron, koelkasten en natuurlijk een vaatwasser. In het hele appartement vind je WiFi en er zijn boeken en spelletjes. Gaan er kleintjes mee? Ook daar is rekening mee gehouden.

Terras, weiland en water

Door de openslaande deuren kun je lekker op het terras in het zonnetje zitten, middenin de natuur. Op het weiland naast de boerderij trap je een balletje, en in de kindertuin kan zorgeloos en veilig worden gespeeld door grote en kleine kinderen. En bij warm weer plons je natuurlijk zo het water in!

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op de website van Bij Ceulemans of neem vrijblijvend contact op. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Ceulemans. Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

Nu openHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.