Bijna lente: win een training zeilen voor 4 personen bij Bij Ceulemans

Dit is een ondernemersbijdrage 10 februari 2019

Ook al is het nog winter, we verheugen ons enorm op de lente en de zomer! Heb jij ook zin om naar buiten te gaan en iets actief te doen? Breng dan eens een bezoek aan Bij Ceulemans in Beers.

Actieve dag aan het water

Bij Ceulemans

Bij Ceulemans is de ideale plek voor een actief dagje aan het water. Je kunt er onder andere kanoën, een motorbootje huren, een vlot bouwen, SUPboarden en zeilen. Bij Ceulemans ligt recht aan de Kraaijenbergse plassen, en is voorzien van een gezellige accommodatie waar je een weekend of midweek kunt verblijven met school, je vrienden of familie. Een actieve dag aan het water zorgt ervoor dat je er écht even uit bent.

Zeilcursus

Heb jij altijd al eens willen leren zeilen? Dat komt goed uit, want in de lente beginnen de zeilcursussen weer bij Bij Ceulemans. Je kunt kiezen voor een meerdaagse cursus, of voor een losse trainingsdag.
Of je nou alleen wil leren zeilen of met het hele gezin: het kan allemaal. Er kunnen per boot maximaal 4 cursisten en één instructeur mee, dus ook met je kids of je vrienden is dit een superleuke activiteit. Midden op de dag is er een lunchpauze en er is ook ruimte voor theorie. Aan het einde van de cursus krijg je een officieel zeildiploma!

Win een zeiltraining voor 4 personen

En er is nóg meer goed nieuws: je kunt nu een zeiltraining winnen voor 4 personen! Je krijgt dan een middag les van een instructeur en leert de beginselen van het zeilen. Hoe gaaf! Laat ons weten waarom we jou moeten kiezen door een mailtje te sturen naar [email protected], dan zeilen jullie misschien dit voorjaar gratis en voor niets over de Kraaijenbergse plassen!

Lees ook:

Leer zeilen met deze keileuke 6-daagse cursus van Bij Ceulemans

Heb jij altijd al iets voor jezelf willen doen waarbij je sportief bezig bent en toch tot rust komt?...
Bij Ceulemans

5 x doen tijdens een dag aan het water bij Bij Ceulemans

Het is weer lente en wat doen we dan liever dan lekker aan het water zijn? Voor wie denkt daarvoor n...

adv.