Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! Bij deze Nijmeegse kledingwinkel kun je nu Nachtwacht-jurkjes scoren

Aangeboden door Jacobs Mode 14 november 2019

Wow! We hebben onze eigen Rembrandt van Rijn in Nijmegen. Bij Jacobs Mode verkopen ze nu namelijk heuse Nachtwacht jurkjes. Die wil je hebben!

Jacobs Mode liet zich inspireren door het Kunstspektakel. Tijdens dit spektakel werd een geheel nieuwe versie van de Nachtwacht gepresenteerd: vijfentwintig Nijmeegse kunstenaars hebben samen een eigentijdse versie van dit bekende schilderij gemaakt. Daar moeten we wat mee, dachten ze bij Jacobs. In plaats van een ontwerp op het doek, maakten ze een ontwerp voor op kledingstukken.

Nachtwacht jurkjes bij Jacobs Mode

En dat is goed gelukt! De jurkjes lijken rechtstreeks uit het museum te komen. Leuk detail, de jurk is reversible: je kunt ‘m zowel normaal als binnenstebuiten dragen. De ene dag draag je de Nachtwacht, de andere dag een gaaf bloemenmotief. Heb je dus eigenlijk twee jurkjes in één! Liever een sjaal? Ook die is in Nachtwacht-stijl verkrijgbaar.

Beeld: Jacobs Mode

Jacobs Mode

De Nachtwacht-collectie past helemaal bij Jacobs Mode. Bij deze modewinkel aan Plein ’44 vind je al sinds jaar en dag een eigentijdse collectie vrouwenmode. Je kunt er terecht voor vakkundig advies, mooie lingerie en de laatste kledingtrends. Loop gerust eens binnen en bekijk de Nachtwacht-collectie!


Meer over Jacobs Mode ontdekken?

Jacobs Mode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Plein 1944 140, Nijmegen

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.