Gaaf! Bij deze fietsenwinkel in Oost koop je in april en mei een e-bike met korting

Aangeboden door Profile Heister 17 april 2019

Voor wie op zoek is naar een nieuwe elektrische fiets is er goed nieuws! Bij Profile Heister aan de Groesbeekseweg scoor je op Tweede Paasdag én de maand erna een e-bike met flinke korting. 

Stads- kinder- en elektrische fietsen

Rogier Heister werkte al ruim 20 jaar bij de fietsenwinkel op de hoek van de Groesbeekseweg toen hij de zaak overnam. Onder het motto ‘goed is niet goed genoeg’ repareert en verkoopt hij fietsen. Bij Profile Heister kom je niet alleen voor stadsfietsen: je vindt er ook kinderfietsen en er is een breed assortiment aan elektrische fietsen.

Foto: Indebuurt Nijmegen

Voordelen van een e-bike

Het voordeel van een elektrische fiets is dat je met minder inspanning toch snel kunt fietsen. Een e-bike (elektrische fiets) trapt licht en is makkelijk verstelbaar: je kunt kiezen voor veel of weinig support tijdens het fietsen. Zo kun je zelf kiezen hoe je je wil inspannen tijdens een fietstocht. Het is niet voor niets dat deze e-bikes de laatste tijd superpopulair zijn!

Foto: Indebuurt Nijmegen

Korting tot wel 20%

Als je benieuwd bent naar alle voordelen van een elektrische fiets kom je op Tweede Paasdag naar Profile Heister. Daar vertelt Rogier onder het genot van een hapje en een drankje alles over verschillende soorten e-bikes, het onderhoud en de kosten. En er is meer: tot en met de maand mei krijg je bij Profile Heister namelijk kortingen op alle fietsen inclusief e-bikes die oplopen tot wel 20%! Je kunt een elektrische fiets ter plekke uitproberen, zodat je zelf kunt ervaren hoe fijn het is. Kom op Tweede Paasdag langs bij Profile Heister en probeer het zelf!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Profile Heister. Meer over Profile Heister ontdekken?

Profile Heister

Vandaag gesloten

Groesbeekseweg 161, Nijmegen

adv.