Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weer naar buiten: deze zeilcursus voor kinderen vind je vlakbij Nijmegen

Aangeboden door Bij Ceulemans 28 mei 2020

Kun jij niet wachten om weer actief te zijn en lekker naar buiten te gaan? Dan hebben we goed nieuws! Bij Bij Ceulemans in Beers vlakbij Nijmegen doe je namelijk een vijfdaagse zeilcursus deze zomer. De cursus voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM in verband met het coronavirus.

Buitenkind

Misschien heeft jouw zoon of dochter de laatste tijd meer binnen gezeten dan anders. Daar kan nu verandering in komen! Samen op het water sportief bezig zijn is heerlijk als je een buitenkind hebt. Bij Bij Ceulemans zeilt de jeugd op een optimist, een zeilbootje van kleiner formaat. Zo kunnen de kids rustig leren zeilen en vooral lekker buiten zijn.

Foto: Bij Ceulemans

Spel en plezier

De nadruk ligt bij een cursus van Bij Ceulemans vooral op spel en plezier vertelt eigenaar Jaap. “Natuurlijk leren we de kinderen ook zeilen, maar het is vooral belangrijk dat een kind buiten is en plezier maakt. Het is heerlijk om je even uit te kunnen leven, even niets te moeten. Ook de sociale interactie die ontstaat tijdens zo’n cursus is mooi om te zien.”

Zes weken

Kinderen tussen 7 en 16 jaar kunnen deze zomer kiezen uit vijf weken om een zeilcursus te volgen.  De eerste cursus start op 13 juni en de laatste start op 17 augustus. Alle beschikbare data vind je op de website van Bij Ceulemans. De cursus vindt altijd plaats van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, met een uur lunchpauze. Voor dat alles betaal je 262,50 euro, en je rijdt er binnen een klein half uurtje naartoe. Liever surfen? Dat kan ook! Bekijk de mogelijkheden op de website.

Ben je enthousiast? Neem dan vooral vrijblijvend contact op met Bij Ceulemans of kijk op de website voor meer informatie over de zeilcursus.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Ceulemans. Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.