Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Berlijn op bed: win een thuisbezorgd ontbijt van Bistrobar Berlin

Aangeboden door Bistrobar Berlin 22 oktober 2020

Bistrobar Bankoh en Bistrobar Berlin zijn weer gestart met hun take away en delivery van heerlijke gerechten. En je hebt geluk: Bistrobar Berlin geeft een ontbijt voor twee personen weg, tot aan je voordeur!

Update: de winactie is inmiddels gesloten. De winnaar heeft een bericht van ons ontvangen.

Zie jij het al voor je? Je wordt wakker, trekt je badjas aan, loopt naar de voordeur en daar staat een heerlijk ontbijt voor twee personen. Dat is de ultieme weekendbeleving!

Berlin Weekend Ontbijtbox

Bistrobar Berlin verzorgt op zaterdag en zondag met liefde je ontbijt. Je hebt keuze uit twee ontbijtboxen, waaronder de Berlin Weekend Ontbijtbox. Deze box bevat vier heerlijke broodjes, gezouten roomboter, Mariënwaerdt oude adel, omelet met gebakken paddenstoelen, kweeperen chutney, Cecina de Leon, Franse kwark met Berliner granola en gepekelde vlierbloesem, een Berliner koffiebroodje, verse jus d’orange en Manetti koffie cups. De box is ontworpen voor twee personen en kost € 35,-. Voor € 2,50 extra wordt de box bij je thuis bezorgd. Pure luxe!

Berlin Weekend Ontbijtbox Deluxe

Wil jij niets missen? Dan kies je voor de Berlin Weekend Ontbijtbox Deluxe. In plaats van € 35,- betaal je € 50,- voor twee personen, maar die moeite loont. Je krijgt namelijk alles uit de Berlin Weekend Ontbijtbox, maar dan ook nog gerookte zal met kruidendressing, een Berliner Blondie en natuurlijk een fles overheerlijke prosecco. Zo ontbijt je als een god in Frankrijk, maar dan gewoon in Nijmegen.

Delivery van Bankoh

Voor de avondmensen is er gelukkig ook genoeg te genieten. Zowel Bistrobar Berlin als Bistrobar Bankoh hebben een uitgebreide take away en delivery menukaart waar je kiest uit de lekkerste gerechten. Bij Bistrobar Berlin haal je voor € 29,50 een Berlin Classic Box af, gevuld met een pita tonijn, barbecue spitskool en Ron’s fameuze spare ribs. Er is ook een vega variant van de box, gevuld met pita tofu, pizza pompoen en barbecue spitskool. Bij Bistrobar Bankoh bestel je een heerlijke startersbox of ga je voor de Bankoh rijsttafel. Kwaliteit zoals je gewend bent, maar dan bij je thuis.

Win de Berlin Weekend Ontbijtbox Deluxe

Wil jij weten wat het is om onbezorgd wakker te worden en te genieten van allerlei heerlijkheden? En dat ook nog eens helemaal voor niets? Laat dan in de comments op Facebook weten met wie jij wel een lekker ontbijtje wil delen. Wie weet proost je straks met een gevulde maag op een nieuwe dag! Je kunt meedoen tot en met zondag 25 oktober. De winnaar krijgt maandag 26 oktober bericht.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bistrobar Berlin. Meer over Bistrobar Berlin ontdekken?

Bistrobar Berlin

Geopend17:00 - 00:00

Daalseweg 15, Nijmegen

adv.