Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Benut je zomer optimaal: hier leer je zeilen in zes dagen

Aangeboden door Bij Ceulemans 30 juli 2019

Wil jij ook wat vaker naar buiten nu het zo’n lekker weer is en genieten aan het water? Dan hebben we goed nieuws voor je, want bij Bij Ceulemans in Beers (nog geen half uurtje rijden van Nijmegen) volg je deze zomer een cursus zeilen!

Zes zondagen

Wil jij je zomervakantie optimaal benutten en eens wat nieuws leren? Ga dan eens zeilen! Bij Ceulemans vind je aan de Kraaijenbergse plassen, een prachtig natuurgebied met genoeg ruimte om even helemaal tot rust te komen. Daarnaast kun je als je wil allerlei toffe watersporten beoefenen, waaronder dus een cursus zeilen. Van zondag 25 augustus tot en met zondag 29 september leer je in zes zondagen tijd de kneepjes van het vak. Tussen 10.00 en 17.00 uur bevind jij je op het water, met midden op de dag natuurlijk een lekkere en gezellige lunch. Je kunt de cursus in je eentje volgen, of samen met een vriend of zelfs je hele gezin!

Foto: Bij Ceulemans

Nog maar een paar plekjes

Leer je liever zeilen in een kortere tijd? Dat kan ook, met een vijfdaagse zeilcursus bij Bij Ceulemans. Je vaart van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Jongeren vanaf 12 jaar en  volwassenen varen in de Polyvalk, jeugd van 12 tot 15 jaar in de Topaz uno en kinderen tussen 7 en 12 jaar in de Optimist. Deze cursus is populair: er zijn alleen nog plekken vrij voor de cursus van 5 tot en met 9 augustus. Schrijf je dus snel in!

Lees hier meer over de zomercursussen bij Bij Ceulemans. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Ceulemans. Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

 

adv.