Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Althea is schoonheidsspecialiste bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent: ‘Ik bouw echt een band op’

Aangeboden door Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent 14 januari 2020

In Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent vinden we BeautyBalloon, de mooie en stijlvolle schoonheidssalon van Althea. Zij is er niet alleen voor je huid, maar ook voor jou. “Mensen vertellen mij veel, ik voel vaak echt een soort vertrouwensband,” vertelt ze. 

Heerlijk ontspannen dag

Althea was al schoonheidsspecialiste toen ze begon als franchise ondernemer bij BeautyBalloon in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. “Ik vind deze zaak gewoon heel mooi, en de locatie is top. Je kunt hier makkelijk parkeren en alles is ruim opgezet. Zo hebben mijn gasten zo weinig mogelijk belemmeringen om er een heerlijk ontspannen dag van te maken,” vertelt ze.

Massage en verven

Bij BeautyBalloon kun je kiezen uit verschillende ceremonies, zoals bijvoorbeeld een scrub- of skin ceremonie. “De behandelingen bestaan onder andere uit een reiniging van huid of gezicht, een peeling, massage, masker en meer. Ik bied verschillende soorten massage aan, van hot stone massages tot zwangerschapsmassages. Daarnaast kun je kiezen uit beauty behandelingen zoals harsen of het verven van wimpers en wenkbrauwen.”

‘Alle behandelingen doe ik zelf’

Het zijn niet alleen hotelgasten die Althea mag verwelkomen in haar salon. “Vooral in het weekend in de avonden komen er veel mensen uit Nijmegen en omgeving. Je kunt hier echt even tijd voor jezelf nemen. BeautyBalloon is een plek waar je echt kunt ontspannen en even alles los kunt laten na een drukke dag. Ik maak graag een praatje met mensen en ben benieuwd wat hen bezighoudt. Ik doe alle behandelingen en massages zelf, dus je bouwt echt een band op met de mensen die langskomen.”

Mobiele telefoons

De meest gevraagde behandelingen zijn de ontspanningsmassage en de gezichtsbehandeling. “Je ziet gewoon dat je huid vitaler wordt na zo’n behandeling. Als je een oudere huid hebt kan zo’n behandeling helpen om rimpels tegen te gaan. Ook is een gezichtsbehandeling goed om je huid goed schoon te houden. Mensen denken vaak dat je alleen van make-up verstopte poriën krijgt, maar de lucht buiten is ook vervuild en laat ook sporen achter. Net als je mobiele telefoon: als je daarmee belt vervuil je je huid ook.”

Reinig je gezicht twee keer per dag

Althea geeft ook maar al te graag beauty advies. “Ik denk graag mee over de verzorging van je huid. Als je een goed product gebruikt kan het een wereld van verschil zijn! Samen zoeken we naar wat bij jou past en bekijken we wat jouw huid nodig heeft. Een tip die ik altijd meegeef: zorg dat je je gezicht in elk geval twee keer per dag reinigt. Anders kun je smeren wat je wil, maar dan gebeurt er niks!”

Gun jij jezelf ook zo’n heerlijke behandeling van Althea bij BeautyBalloon? Maak dan een afspraak en kom heerlijk ontspannen bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent!


Meer over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent ontdekken?

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent hotels

GeopendHele dag

Hertog Eduardplein 4, Nijmegen

Bekijk meer:hotels

adv.