Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het lijkt wel vakantie: 5 x dit is er te doen in de Tuinen van Appeltern

Aangeboden door De Tuinen van Appeltern 30 mei 2020

Na al dat binnen zitten van afgelopen tijd zijn we weer toe aan een beetje frisse lucht. En gelukkig mag het ook weer (als we rekening houden met de richtlijnen van het RIVM). In De Tuinen van Appeltern ben je even hélemaal buiten, en doe je meteen tuininspiratie op! Je kunt nu online een e-ticket bestellen. Zo wordt het aantal bezoekers beperkt en kun je in alle veiligheid inspiratie opdoen

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Overal groen

Heb jij Pinterest helemaal uitgespeeld en is er geen Instagram account dat je niet volgt? Ga er dan eens op uit en doe tuininspiratie op in real life. Bij De Tuinen van Appeltern maak je er een gezellig dagje uit van. Wist je dat dit het grootste tuininspiratiepark van Europa is? Hier ben je dus wel even zoet!

Tuininspiratie opdoen

Foto: Fred Roest, fotografie voor de Tuinen van Appeltern.

Bij De Tuinen van Appeltern vind je 200 verschillende voorbeeldtuinen. Tweehonderd! Wil jij je tuin een moderne vibe geven of ga je voor klassiek? Heb je een stadstuin waar je het beste uit wil halen of juist een grote tuin met gras? Bij De Tuinen van Appeltern vind je bij iedere voorbeeldtuin een andere beplanting. Ook bekijk je verschillende schuttingen, tuinsets, overkappingen en bestratingen.

Ontdekkingseiland voor de kinderen

(Foto: Fred Roest, fotografie voor de Tuinen van Appeltern)

Ook voor de kids is er genoeg te beleven bij de Tuinen van Appeltern. Zo is er een speciaal ontdekkingseiland waar ze heerlijk kunnen ravotten. Je vindt daar een kabelbaan, boomhutten, evenwichtsbalken, stormbanen en een bamboedoolhof. Zo kun je als ouders even rustig inspiratie opdoen terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken!

Workshops en cursussen

(Foto: Fred Roest, fotografie voor de Tuinen van Appeltern)

Naast inspiratie kun je bij de tuinen van Appeltern ook kennis opdoen. Zo kun je er deelnemen aan verschillende workshops en cursussen. Wat dacht je van een workshop Tuinontwerpen, of een (online) Tuinstartersdag waar je in paar uur alle veelgemaakt fouten voorgeschoteld krijgt? In de online kalender kun je zien uit welke cursussen je kunt kiezen.

Hele jaar een bloeiende tuin

(Foto: Fred Roest, fotografie voor de Tuinen van Appeltern)

Wil jij het hele jaar een tuin waar je van kunt genieten? Bij de Tuinen van Appeltern is een ‘vaste planten tuin’ aangelegd. De tuin is meer dan 10.000 vierkante meter groot! Je vindt er allerlei vaste planten in verschillende kleuren, soorten en maten. Medewerkers van de Tuinen van Appeltern helpen je graag om een perfecte samenstelling van planten te vinden zodat je tuin het hele jaar in bloei staat. Optimaal genieten!

Kom ook en laat je inspireren

(Foto: Fred Roest, fotografie voor de Tuinen van Appeltern)

Om een bezoek aan het tuininspiratiepark zo veilig mogelijk te maken heeft De Tuinen van Appeltern besloten om maximaal 500 bezoekers per dag te ontvangen. De Tuinen van Appeltern zijn iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur, ook op zon- en feestdagen! Kijk voor actuele openingstijden en/of gezinstickets op www.appeltern.nl. Kom ook naar het grootste tuininspiratiepark van Europa en laat je inspireren!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Tuinen van Appeltern. Meer over De Tuinen van Appeltern ontdekken?

De Tuinen van Appeltern tuincentra

Gesloten09:00 - 18:00

Walstraat 2A, Appeltern

Bekijk meer:tuincentra
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.