Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hierom moet je bij verborgen parel Boscafé Zweef Inn zijn geweest

Aangeboden door Boscafé Zweef Inn 22 februari 2020
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Soms heb je van die plekken waar je niet elke dag langsloopt, maar die zeker het bezoeken waard zijn. Eén zo’n plek boscafé Zweef Inn, aan de rand van Nijmegen bij Malden. Wij vonden vijf supergoede redenen om hier eens een bezoekje aan te brengen! 

Groen, groen en nog eens groen

Foto: (Boscafé Zweef Inn)

Zweef Inn draagt niet voor niets de naam ‘boscafé’. Het café ligt namelijk, je raadt het al, in het bos! Je kunt dus prachtige wandelingen maken in de omgeving. Geniet van de frisse lucht, probeer eens een nieuwe wandelroute en strijk daarna neer bij Boscafé Zweef Inn om te genieten van een welverdiend drankje.

Zweefvliegtuigen op steenworp afstand

Foto: (Boscafé Zweef Inn)

Bij Boscafé Zweef Inn heb je een prachtig uitzicht. Vanaf je stoel kijk je namelijk uit over het Zweefvliegveld! Op een terrasdag zie je de zweefvliegtuigen opstijgen en landen. Ondertussen zit jij lekker veilig op de grond en geniet je van je drankje. Liever meevliegen? Dat kan ook! Vanaf april kun je weer meevliegen met de Nijmeegse Aeroclub.

Verwarmd terras

Foto: (Boscafé Zweef Inn)

Ook als het geen typische terrasdag is met twintig graden en een lekker zonnetje kun je bij Boscafé Zweef Inn buiten zitten. De terrasverwarming zorgt er namelijk voor dat je het gewoon lekker warm hebt. Ideaal om die eerste frisse lentedagen door te brengen met een glaasje witte wijn of een blond biertje! Liever alcoholvrij? Bij Boscafé Zweef Inn heb je keuze uit maar liefst 5 alcoholarme bieren, waaronder de bekende Jopen non IPA.

Allerlei soorten warme drankjes

Foto: (Boscafé Zweef Inn)

Bij Boscafé Zweef Inn drink je lekkere koffie van Peeze. Je kunt een ‘bakkie pleur’ bestellen, maar bijvoorbeeld ook een lekkere Chai Latte. Ben jij na je wandeling toe aan iets sterks én iets warms? Neem dan een koffie met een lekker glaasje likeur.

Lekkere hapjes

Foto: (Boscafé Zweef Inn)

Ook als je lekker wil happen ben je hier aan het goede adres. Naast verschillende tosti’s en twee lekkere soepen kun je ook kiezen voor salades, zoals de salade carpaccio met balsamico en pijnboompitten. Liever een broodje? Kies dan voor een broodje humus met gegrilde groenten, of een broodje zalm met roomkaas. Voor de kids is er een speciaal menu met kipnuggets en frikandelletjes. En er zijn natuurlijk lekkere snacks! De hele menukaart vind je hier >>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Boscafé Zweef Inn. Meer over Boscafé Zweef Inn ontdekken?

Boscafé Zweef Inn restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 18:00

Groesbeekseweg 55A, Malden

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.