Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze zaak is al 35 jaar de place to be voor wandelaars en hardlopers in Nijmegen

Aangeboden door Lopers Company Nijmegen 22 oktober 2019

Of je nu een beginnend loper of een gedreven professional bent: voor hardloop- en wandelschoenen moet je zijn bij Lopers Company in de Bloemerstraat. Dit jaar bestaan ze 35 jaar. Om dat te vieren hebben ze een hele toffe lustrumactie. Lees snel verder!

Eén van de eerste loopspeciaalzaken van Nederland

“Toine van Wilderen startte in 1984 in de Bloemerstraat één van de eerste loopspeciaalzaken van Nederland. Na een aantal jaren groeide dit uit tot de landelijke formule Runnersworld. Toen deze organisatie in 2011 werd overgenomen, besloot Toine de club te verlaten en verder te gaan onder de naam Lopers Company.” En dat gaat goed: Lopers Company heeft inmiddels 13 vestigingen, waaronder uiteraard de Bloemerstraat in Nijmegen.

Toen Lopers Company nog Runnersworld was (Foto: Lopers Company)

Professionele loopanalyse

Wil je blessures voorkomen en optimaal presteren? Dan is het belangrijk om als wandelaar of hardloper de juiste schoenen te dragen. “Bij Lopers Company verzorgen we daarom een professionele loopanalyse voordat je je schoenen koopt. Er wordt nauwkeurig bekeken welke maat en welk model geschikt is. Hierbij wordt onder andere gekeken naar loopstijl, gewicht, lichaamsbouw en frequentie van lopen.”

Lustrumactie

Dit jaar bestaat Lopers Company dus 35 jaar. En dat gaan ze vieren! Daarom kun jij nu profiteren van een hele toffe actie: vanaf 1 november kun je in de winkel van Lopers Company voor slechts €19,95 een Lustrum-shirt kopen. Bij aankoop van dit Lustrum-shirt:

 • Ontvang je vier waardebonnen op schoenen:
  • Één ter waarde van €35,- euro
  • Drie ter waarde van €25,- euro
 • Ontvang je een persoonsgebonden actiepas waarmee je:
  • 15% korting krijgt op kleding
  • Twee paar Feetures High Performance hardloopsokken van €30,- voor €20,- kunt kopen
  • Kans maakt op leuke prijzen

Looptijd en voorwaarden

Je kunt het Lopers Company Lustrum-shirt vanaf 1 november kopen in de winkel van Lopers Company. De actie loopt vervolgens tot 1 juli 2020. De actievoorwaarden check je hier.

Lopers Company Lustrum Shirt (Foto: Lopers Company)

adv.