Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 3 x classy staande lamp ‘Boris’ van de Heeren Wonen in Nijmegen

Aangeboden door De Heeren Wonen 20 mei 2020

Er zijn van die zaken in Nijmegen die al jarenlang het straatbeeld verrijken. Zo ook interieurwinkel de Heeren Wonen in de van Welderenstraat. Hier krijg je gratis advies op maat én vind je tijdloze, stijlvolle en vooral betaalbare meubels. En we hebben leuk nieuws: we mogen drie keer de mooie staande lamp ‘Boris’ weggeven!

Harrie en Edwin zijn samen eigenaar van de Heeren Wonen. “Wonen en interieur zijn altijd al een passie van ons geweest,” vertelt Harrie. “Edwin heeft gewerkt als adviseur voor woonwinkels en besloot op een gegeven moment om zelf een winkel te beginnen. We hebben samen van onze hobby ons werk kunnen maken.”

Advies bij je thuis

Bij de Heeren Wonen krijg je interieuradvies op maat. “Onze winkel is gevestigd in een monumentaal herenhuis in de van Welderenstraat. We leren onze klanten eigenlijk pas goed kennen als we hun huis gezien hebben. We kijken naar de wensen van een persoon en de mogelijkheden die de woning biedt. Vervolgens maken we een vrijblijvend advies op maat, helemaal afgestemd op jouw behoeften.”

Eetkamertafel Bok. (Foto: de Heeren Wonen)

Betaalbaar en tijdloos

De artikelen van de Heeren Wonen zijn zeer betaalbaar. “Ons assortiment zitbanken, fauteuils en eetkamerstoelen zijn van Nederlands fabricaat en zijn ons private label. Daardoor is onze collectie, in tegenstelling tot die van veel bekende meubelmerken, scherp geprijsd. We vinden dat een meubel jaren mee moet gaan, en daar is ons assortiment ook op ingericht. Al onze meubels zijn tijdloos en stijlvol.”

Hoekbank Daan. (Foto: de Heeren Wonen)

Hoekbank Daan

Een meubel waar veel vraag naar is, is bijvoorbeeld hoekbank Daan vertelt Harrie. “Daan is een stijlvolle (hoek-)bank die het interieur direct een gevoel van klasse geeft. Een stijlvolle touch met een subtiel lijnenspel en gedetailleerde afwerkingen is wat wij voor ogen hadden voor het design van deze bank. De schoonheid van deze bank zit hem in de ranke vorm en de verfijnde stiksels.” Maar ook eetkamertafel Bok en vitrinekast Hoog zijn populair. “Stuk voor stuk die meubelstukken met net dat beetje extra, maar toch betaalbaar,” aldus Harrie.

Win staande lamp Boris

Staande lamp Boris behoort ook tot de toppers van de Heeren Wonen. Harrie: “Net dat beetje extra, dat geldt ook voor de staande lamp Boris. In de lampenkap zit een ledlichtbron met warm licht, en de lamp heeft een ingebouwde dimmer. Boris ziet er klassiek uit, maar past ook heel goed in een moderne omgeving.”

Wil jij lamp Boris winnen? Laat dan in de comments op Facebook weten wie jij in de schijnwerpers wil zetten en waarom! Wij kiezen drie gelukkige winnaars. Shine on!

[UPDATE: Deze winactie is verlopen. De winnaars hebben bericht gehad.]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Heeren Wonen. Meer over De Heeren Wonen ontdekken?

De Heeren Wonen

Gesloten12:00 - 17:00

Van Welderenstraat 93, Nijmegen

 

adv.