Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Liefdesverhalen: op deze Nijmeegse plekken hebben stelletjes elkaar de liefde verklaard

Door Sanna Schoonenberg 14 februari 2020

Eerder vroegen wij jullie waar je de liefde van je leven tegen het lijf bent gelopen. Nijmegen heeft tal van romantische plekken waar je met Valentijnsdag je liefde kan ontmoeten. Bij deze verliefde stelletjes sloeg de vonk  op deze plekken over. 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Bistro de Bok

Marjolein: ”Op de verjaardag van inmiddels mijn man, hebben wij elkaar per toeval leren kennen in Bistro de Bok. Wij zaten naast elkaar, hij met zijn vrienden voor zijn verjaardag waar hij stiekem geen zin in had,  en ik zat de tafel ernaast met mijn nicht een hapje te eten. Een jaar later (weer op zijn verjaardag) heeft hij mij heel romantisch (terwijl iedereen het wist behalve ik) in de Bok ten huwelijk gevraagd. Inmiddels zijn we al bijna drie jaar gelukkig getrouwd.”

Verliefd in Nijmegen
(Eigen foto)

Meer over Bistro de Bok ontdekken?

Bistro de Bok restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 22:30

In de Betouwstraat 14, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Heidi’s Skihut

Rob: ”zestien jaar geleden heb ik Moniek ontmoet in Heidi’s Skihut op Valentijnsdag. Ik werkte toen als barman en zij kwam langs als bezoeker. Ik had altijd een hekel aan werken op Valentijnsdag. Verplicht in roze shirtjes met overal hartjes opgeplakt, ging ik deze avond met tegenzin aan het werk.

”Mag ik jouw valentijn zijn”

Totdat zij ineens voor mij ging staan en zei: mag ik jouw valentijn zijn? En zo ja, mag ik dan je nummer? Uiteindelijk hebben we elkaars nummers uitgewisseld en zijn we een paar dagen later gaan daten. Sinds die tijd zijn we onafscheidelijk. Wat dus een verschikkelijke avond leek te worden, eindigde als een nieuw begin van iets heel moois.”

(Eigen foto)

 


Meer over Heidi’s Skihut ontdekken?

Heidi’s Skihut cafés

Geopend22:00 - 06:00

Molenstraat 79, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

SSH& Hoogeveldt

Sophie: ”Ik heb mijn vriend op Hoogeveldt leren kennen. Ik ben toen begonnen met mijn studie en had geen eigen kamer. Dus ging ik drie maanden samen met een vriendin op een kamer in Hoogeveldt wonen. Flo, mijn vriend, woonde op dezelfde gang.

Eerste indruk

Toen ik hem voor het eerst zag, ’s ochtends in de keuken met alleen maar een handdoek om, vond ik hem meteen super leuk! Nu negen jaar later met een aantal ups en downs en een tijdje geen contact, hebben we in 2018 besloten om in Nijmegen samen een huis te kopen. Nu weet ik gewoon dat het zo had moeten gaan.”

Verliefd in Nijmegen
(Eigen foto)

Café Pool

Desiree: ”Mijn man en ik hebben elkaar negen en een half jaar geleden ontmoet bij Café Pool in de van Welderenstraat. Hij was daar met zijn vrienden aan het poolen en een klasgenootje van mij vroeg of ik ook zin had om een potje te komen spelen. Ik was meteen van slag toen ik hem leerde kennen. Hij was toen nog wat minder onder de indruk van mij, aangezien hij zich die eerste ontmoeting tot op de dag van vandaag niet kan herinneren. Maar dat wijten we allebei maar aan de hoeveelheid bier en rum. Na een paar maanden besloten we weer af te spreken met de vriendengroep van mijn klasgenootje om te gaan stappen.

”Toen bood hij aan om zijn luchtbedje te delen”

Ik had iets te veel gedronken om naar huis te rijden en toen bood hij aan om zijn luchtbedje te delen.We hebben die hele nacht gezellig liggen kletsen en werden ’s ochtends lepeltje lepeltje wakker.

”De volgende dag vroeg ik zijn nummer via hyves”

Uiteindelijk heb ik de volgende dag via Hyves zijn nummer gevraagd en zijn we gaan appen. Een week later trok ik mijn stoute schoenen aan en heb ik hem op date gevraagd. Onze eerste date was een ijshockeywedstrijd van de Devils in het Triavium en sinds die tijd zijn we onafscheidelijk. Inmiddels zijn we al zes jaar getrouwd, hebben we een zoontje van bijna vier en is er een tweede zoontje opkomst!”

Verliefd in Nijmegen
(Eigen foto)

 


Meer over Café Pool ontdekken?

Café Pool cafés

Geopend09:00 - 01:30

Van Welderenstraat 99, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Radboud Universiteit

Celine: ”Op een doodnormale doordeweekse dag op de Radboud Universiteit, liep ik mijn liefde Stijn tegen het lijf. We waren allebei iets te vroeg voor het college filosofie en raakten aan de praat. De klik was er meteen en vanaf toen hebben we al vele mooie momenten mogen delen samen. Op Valentijnsdag vieren we mijn verjaardag, maar vooral de liefde!”

(Eigen foto)

Meer over Radboud Universiteit ontdekken?

Radboud Universiteit gemeente en lokale diensten

GeopendHele dag

Comeniuslaan 4, Nijmegen

Bekijk meer:gemeente en lokale diensten

De Lindenberg

Marjolein: ”40 jaar geleden heb ik mijn man ontmoet bij de Lindeberg. Dit was vroeger nog een bibliotheek en studieruimte. Hij was daar op dat moment aan het studeren en ik toevallig ook. 40 jaar later zijn we alweer bijna 40 jaar getrouwd.”

 

Verliefd in Nijmegen
(Eigen foto)

Meer over Lindenberg Huis voor de Kunsten ontdekken?

Lindenberg Huis voor de Kunsten entertainment

Gesloten09:00 - 23:00

Ridderstraat 23, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

Station Nijmegen

Esmé: ”We leerde elkaar kennen via een datingsite. Daar hadden we elkaar gesproken. Op het station in Nijmegen leerde we elkaar in het echt kennen. Daarna hebben we gezellig wat gedronken bij Du Commerce. Vervolgens ben ik negen jaar geleden smoorverliefd van Amersfoort naar Nijmegen verhuisd. We gingen samen wonen, zijn getrouwd en hebben inmiddels twee kindjes.”

Verliefd in Nijmegen
(Eigen foto)

Perry Sport

Eefje: ”Ik heb mijn vriend Marcel leren kennen bij Perry Sport, waar wij allebei een bijbaan hadden. Inmiddels zijn we ruim twaalf en een half jaar verder en wonen we nog steeds in Nijmegen. Voorheen hadden we allebei een studentenkamer van SSH&. Nu wonen we samen in de Wolfskuil.”

(eigen foto)

Meer over Perry Sport ontdekken?

Perry Sport sportwinkels

Gesloten09:30 - 21:00

Broerstraat 25, Nijmegen

Bekijk meer:sportwinkels

Lees ook:

5 x hier koop je lekkere chocolade in Nijmegen

Valentijnsdag staat weer bijna voor de deur en dat is het perfecte moment om je lief of aanstaande l...

Lief: 7 x verliefde Nijmeegse stelletjes op Instagram

De liefde is mooi! Ook in Nijmegen laten stelletjes zich graag vereeuwigen zodat ze hun liefde kunne...
verliefd redenen

Dit is waarom we verliefd zijn op Nijmegen!

Nijmegen is niet alleen de oudste stad van Nederland, maar zeker ook de leukste. Dat is ook de reden...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nijmegenaren

adv.