Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trots! Nijmeegse tweeling schitterde maar liefst 8 (!!) afleveringen lang in Lingo

Door Babs Bingen 9 oktober 2019

Heb jij de afgelopen dagen ook achter de buis gekluisterd gezeten om naar de Nijmeegse tweeling Eefje en Marloes van Helvoort (28) te kijken? Zij schitterde maar liefst acht  afleveringen lang in het taalprogramma Lingo, schrijft de Gelderlander. Trots!

En dat was nog nooit eerder een ander duo gelukt, zo’n knappe prestatie. Jammer genoeg lukte het Eefje en Marloes dinsdagavond niet om beter te zijn dan het andere duo Nadia en Sylvia. Zij versloegen de Nijmeegse dames met ongeveer honderd punten verschil.

Geweldige tijd

Vrijdag 27 september waren Eefje en Marloes voor het eerst op televisie te zien. Eefje vertelt aan de Gelderlander dat de zussen terugkijken op een ‘geweldige tijd’. “Het was gewoon superleuk. Dit hadden we niet willen missen. De sfeer in de studio was top, de mensen die er werken, de hele ervaring: het is een hele bijzondere ervaring om mee te maken.” In hun omgeving kregen ze ook veel reacties. “Niet normaal. De telefoon stond de eerste dag niet stil. Veel mensen zapten langs en dachten: ‘hey, die ken ik’. Iedereen om ons heen volgde het ook.”

Geld, reischeques en lingo-sokken

Met de deelname hebben Eefje en Marloes 7.420 euro gewonnen. Door twee keer een gouden bal uit de ballenbak te halen, komen daar nog twee reischeques bij. En natúúrlijk: de Lingo-sokken, waar de Lingo-tas van vroeger sinds dit seizoen voor is ingeruild.

Lees het hele artikel over dit onderwerp op de website van de Gelderlander.

Lees ook:

Maak je borst maar nat: 7 x (geplande) grote veranderingen aan Nijmegen

Oh, wat gebeurt er toch altijd veel in Nijmegen! Er staan een paar flinke veranderingen op de planni...

Vijf dagen lang géén treinen van en naar Nijmegen: dit moet je weten

Treinreizigers opgelet! Van zaterdag 12 oktober tot en met woensdag 16 oktober rijden er geen treine...

Bijna herfstvakantie! 8 x deze leuke dingen ga je doen in Nijmegen

Van zaterdag 12 oktober tot en met zondag 20 oktober is het herfstvakantie in Nijmegen! Hier een lij...

adv.