Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Quantore zoekt collega’s voor Marloes: ‘Het is heel gaaf om voor zo’n groot bedrijf te werken’

Aangeboden door Quantore 7 januari 2020

Marloes Bovenkamp (24) heeft elke week weer een nieuwe groep werknemers onder haar hoede. Als mentor bij kantoorgroothandel Quantore in Beuningen leidt ze nieuwe groepen werknemers op tot volleerde orderpickers. “Ik leer ze alles wat ze nodig hebben om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.”

In het logistiek centrum van Quantore liggen naast de eigen merk producten ook alle bekende A-merken op voorraad. Van schrijfwaren tot opbergmaterialen en van kantoormachines tot facilitaire producten. Je vindt de artikelen in de schappen en op de webshops van ruim 400 kantoorvakhandels in Nederland en België. Marloes vindt het heel gaaf om te werken voor zo’n grote speler in de markt. “Als je hier rondloopt heb je wel het gevoel dat je werkt bij een groot bedrijf, dat je onderdeel bent van een groter geheel.”

Belangrijk binnen het bedrijf

Marloes start haar week met het rondleiden van de nieuwe instromers door het gebouw van Quantore. “Ik laat ze alle afdelingen en locaties zien, want ik vind het belangrijk om de nieuwe medewerkers óók te laten zien wat er voor en na hun taak gebeurt. Dan zien ze welke rol ze hebben binnen het proces, hoe belangrijk zij zijn binnen het bedrijf.”

Het magazijn van Quantore (Foto: Quantore)
Marloes (Foto: indebuurt Nijmegen)

Fouten maken en zelf oplossen

Het belangrijkste vindt Marloes dat de nieuwe werknemers van Quantore fouten mogen maken. “De kwaliteit bij Quantore is heel hoog. Er moet flink wat gebeuren om aan alle eisen te voldoen. Dan is het helemaal niet erg als er weleens wat fout gaat. Ik laat nieuwe medewerkers die fouten dan ook bewust maken en zelf weer oplossen. Zo leren ze het beste. Al onze pakketjes gaan langs een station dat checkt of de inhoud van de dozen klopt. Als de doos niet de juiste inpakeisen heeft of te veel of te weinig artikelen bevat, dan geeft het systeem een error. Je krijgt dus direct feedback op je werkzaamheden.”

Hecht team

Het leukste aan werken bij Quantore vindt Marloes de diversiteit in werkzaamheden én in collega’s. “Elke week ziet er weer anders uit, met nieuwe instromers en nieuwe uitdagingen. Ook vind ik het leuk dat we zo’n divers team hebben. Je werkt samen met mensen uit verschillende culturen, dat maakt de groep collega’s heel bijzonder. Ik heb nog bij geen ander bedrijf zo’n hecht team meegemaakt. Er ontstaan hier zelfs vriendengroepen!”

Het pand van Quantore in Beuningen (Beeld: Quantore)

Doorgroeimogelijkheden

Bij Quantore is persoonlijke groei erg belangrijk. Dat is dan ook één van de redenen dat Marloes hier zo op haar plek zit. “Ik ben afgelopen februari ingestroomd bij Quantore en ben nú al mentor. Dat laat wel zien hoe snel je hier kunt groeien. Maar ook als je niet die behoefte hebt, dan is dat helemaal prima. Je hebt hier de vrijheid om zelf aan te geven wat je ambities zijn.”

Op de vraag of Marloes zelf de ambitie heeft om verder te groeien, zegt ze volmondig ‘ja’. “Toen ik hier kwam werken, zag ik deze baan meer als een tussenoplossing. Vanuit hier zou ik verder gaan zoeken naar iets anders. Inmiddels denk ik daar volledig anders over. Ik heb de ambitie om door te groeien en teamleider te worden bij Quantore!

Wil jij ook werken bij Quantore?

Wil jij ook aan de slag bij Quantore? Dat kan! Om bij Quantore aan de slag te kunnen als allround magazijnmedewerker heb je minimaal één jaar ervaring nodig in een soortgelijke logistieke functie. Meer informatie vind je hier. Je kunt dan ook direct solliciteren! Wie weet werk jij binnenkort – samen met Marloes –bij één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen.

Allround magazijn medewerker

Wil jij werken voor één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen? In een hecht en ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Quantore. Meer over Quantore ontdekken?

Quantore boekhandels

Zilverwerf 15, Beuningen

Bekijk meer:boekhandels

adv.