Nijmeegse Isadee is door naar de finale van Curvy Supermodel

Door Janneke van Bergen 10 april 2018

Veel Nijmegenaren hebben het vast al gezien: Isadee Jansen is door naar de finale van Curvy Supermodel! De Nijmeegse beauty mèt rondingen staat maandag 16 april in de finale van deze modellenwedstrijd. De finale begint om 20.30 uur en is te zien op RTL 5. 

Heb jij Isadee al eens gespot in Nijmegen?

Misschien heb je Isadee al wel eens gespot in Nijmegen. Ze woont in de benedenstad en is inmiddels al best bekend in onze stad.

Haar concurrenten zijn ook haar vriendinnen

De afgelopen weken kon je in het televisieprogramma Curvy Supermodel zien hoe Isadee de een na de andere kandidaat naar huis zag gaan. Inmiddels zijn er nog maar vier meiden over: Stephanie, Jo-Ann, Anjali en dus Isadee. “We zijn inmiddels echte vriendinnen geworden”, vertelt Isadee. “Dat vind ik ook het leukste aan modellenwerk: dat je zoveel verschillende mensen ontmoet.”

Op de vraag wie haar grootste concurrente is moet ze even nadenken: “We zijn natuurlijk allemaal concurrenten van elkaar. Maar Jo-Ann en ik lijken het meest op elkaar. En zij is ook een ècht model. Zodra de camera aangaat valt ze in die rol. Dat vind ik super.”

Wauw…. wat een journey. Ik ben ontzettend trots op mijzelf en de 3 andere finalisten. Deze ervaring heeft mij zoveel geleerd en ik heb zoveel prachtige mensen ontmoet. Dankjewel de meiden van de @glamournl voor deze reis, jullie zijn mega goeie coaches en topvrouwen! Ik ben zo dankbaar voor deze finale plek, dankjewel @rtl5 en ofcourse de jury voor jullie feedback @nigelbarker @annanooshin @daniellevangrondellemodel @jeanpaulpaula ❤️❤️❤️❤️ And last but not least, ik ben super blij dat ik deze dames heb ontmoet. Jullie zijn echte vriendinnen geworden en ben blij dat ik met jullie in de finale sta! @joannvdherik @anjaliumohan @stefanievdmeijden. Ook ben ik ontzettend trots op jou myl, u did amazing @mylamakina 💜✨ Oh en Dennis, stiekem ben jij een van mijn favo fotografen @dennisswiatkowski

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

Modellenwedstrijd voor meiden met rondingen

Isadee vindt het heel goed dat er nu eindelijk een modellenwedstrijd is voor meiden met rondingen. “Kijk, we zijn geen plus-size model. De meesten van ons hebben maatje 40-42. Vrij gemiddeld dus. Maar als je bijvoorbeeld online shopt bij de H&M en je ziet een leuk T-shirt dan weet je dat het meisje op de foto maat 34 heeft. Ik denk dan: maar hoe zou het staan als je maat 40 of 42 hebt? Daarom vind ik het goed dat er nu ook aandacht is voor deze groep.

Jury: ‘Isadee is soms net een kameleon’

Dat het Nijmeegse model in de finale staat heeft ze mede te danken aan haar moeder. “Mijn moeder heeft me eigenlijk gestimuleerd om mee te doen aan de casting voor het programma”, vertelt Isadee. “Ze zei: als ze jou niet kiezen, vreet ik een boom op, haha.” En haar moeder krijgt gelijk want de Nijmeegse schoonheid staat nu dus in de finale.

Ook de bekende jury van het programma is blij met de deelname van Isadee.  Ze kreeg meerdere complimenten maar de topper kwam van Nigel Barker. Hij noemde haar een kameleon. “Hij zei dat ik me goed kan aanpassen op elke set. Mijn foto was ook niet per se steeds de beste, maar ik had wel steeds een andere foto.” Als je nog niet alle afleveringen hebt gezien: je kijkt ze hier terug.

‘De trip naar Marrakesh was echt gaaf’

Of ze de wedstrijd maandag nu wel of niet gaat winnen, het modellenavontuur neemt niemand Isadee meer af. “We hebben echt een geweldige tijd gehad. Vooral de trip naar Marrakesh, dat was echt gaaf.”

Nijmegenaren: allemaal stemmen op Isadee!

Isadee hoopt natuurlijk dat heel Nijmegen maandag naar de finale kijkt en vooral op haar stemt. “Ik wil dit werk gewoon heel graag doen. En het lijkt me fantastisch om een keer een fotoshoot te hebben op de Stevenstoren!”
Stiekem is ze al een beetje een bekende Nijmegenaar aan het worden. “Ik word al regelmatig aangesproken op straat. Gelukkig zijn en blijven Nijmegenaren wel lekker nuchter.”
Als Isadee wint, krijgt ze een contract bij modellenbureau Ego’s Models in Amsterdam. Allemaal kijken en stemmen dus!

Curvy Supermodel, maandag 16 april, 20.30, RTL 5

UPDATE: Isadee heeft gewonnen!

UPDATE: Isadee heeft Curvy Supermodel gewonnen! Lees hier het artikel:

Isadee wint

Trots! Nijmeegse Isadee wint Curvy Supermodel

Zat jij maandagavond ook voor de buis gekluisterd? Dan heb je gezien dat de Nijmeegse Isadee Jansen ...

 

 

adv.