Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Favorieten van Rona: ‘Het is écht onmogelijk chagrijnig te blijven als je hier binnenloopt’

Door Eveline de Boer 17 november 2019

Wie weten nou beter dé hotspots van Nijmegen dan Nijmegenaren zelf? Deze week weer een lijstje van de favorieten van een Nijmegenaar. Het is de beurt aan de vrolijke en bezige bij Rona. Rona is 21 jaar en studeert Psychologie aan de Radboud Universiteit. Naast haar opleiding danst ze veel en is ze ook nog eens bestuurslid bij studievereniging SPIN.  

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

De Firma

Bij de Firma eet je kleine gerechtjes die je samen deelt met anderen en dat vindt Rona een heel erg leuk concept. ”Ik ben echt dol op tapas en vind het heerlijk om lekker lang te tafelen. De Firma is dus zeker een plek waar ik graag naar toe ga.” Helaas hoorden we dat de Firma gaat sluiten dus adviseren we Rona voor het eind van het jaar nog gauw een bezoekje te brengen aan deze leuk tent.

De Firma
De Firma in Nijmegen. (Foto: Google Streetview)

Meer over Ultimo Restaurant & Wijnbar ontdekken?

Ultimo Restaurant & Wijnbar restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:00

Lage Markt 47, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Kaaij

“Deze hotspot is ongetwijfeld een favoriete plek van velen en zeker ook van mij!” Volgens Rona staat de Kaaij symbool voor de aftrap van het zomerseizoen in Nijmegen. “Op een warme zomeravond loop ik graag via de waalkade hiernaartoe voor een fris biertje en natuurlijk een portie nachos!”

(Foto: ANP)

Bierproeverij bij de Hemel

“Alles met mooie lampjes vind ik helemaal geweldig, die maken me zo blij!” vertelt Rona. En dat komt goed uit, want het terras van de Hemel is altijd prachtig versiert met lichtjes. Wat de bierproeverij zo goed maakt? “Bij de Hemel krijg je bij de bierproeverij uitleg van zowel het bier als de naam van het biertje.” Ze heeft hier dan al vele gezellige avonden doorgebracht. En zo’n avondje bierproeven kun je nu ook winnen, komt dat eens even goed uit!

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Meer over Brouwerscafé de Hemel ontdekken?

Brouwerscafé de Hemel cafés

Geopend12:00 - 00:00

Franseplaats 1, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Winkelen in de Lange Hezelstraat

Iets anders wat Rona graag doet is shoppen in de Lange Hezelstraat. “Je vindt er veel leuke winkels, zoals de Make My Day en de Dille & Kamille. Ik loop dan ook altijd graag even door de straat om een kijkje te nemen bij alle leuke winkels. Iedere keer vind je er weer wat nieuws en hangt er weer een super gezellige sfeer”, aldus Rona.

Hezelstraat
(Foto: indebuurt Nijmegen)

Brownies & Downies

“Dit vind ik dus echt een heerlijk concept. Het is namelijk echt onmogelijk om chagrijnig te blijven als je hier naar binnen loopt.” Naast dat Rona de gezelligheid van het personeel heel erg waardeert, geniet ze ook van de lekkere lunch. Maar het allerliefst drinkt ze er toch gewoon een kopje cappuccino met, je raadt het al, een heerlijke brownie. Eerder schreven we al over dit gezellige restaurant van Job, benieuwd? Klik hier.

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Meer over Bluf ontdekken?

Bluf koffiebars

Geopend09:00 - 17:00

Van Welderenstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Wat vind jij de leukste plekken in Nijmegen?

Nijmegen

Lijkt het jou ook wel wat om te vertellen over jouw favoriete plekken in Nijmegen? Vinden we leuk! Meedoen kan hier. Vergeet niet een leuke foto van jezelf mee te sturen!

Lees ook:

De Firma

Breaking: deze Nijmeegse zaak stopt ermee

Acht jaar geleden ging de Firma Nijmegen open. Jaren kon je genieten van een nieuw concept met heerl...
feestjes tijdens oud en nieuw in nijmegen

Oud en nieuw in Nijmegen: alle feestjes op een rij

De pepernoten lagen einde zomer al in de winkels. Daar begonnen de feestkriebels stiekem al. Nu zijn...

7 x prachtige paleisjes in Nijmegen die voor nét geen miljoen te koop staan

Misschien liggen deze woningen een tikje (of iets meer) boven jouw budget. Maar dromen is gratis, to...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.