Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x deze Nijmeegse influencers wil je volgen op Instagram

Door Sanna Schoonenberg 27 mei 2020

Sommige Instagrampagina’s van mede-Nijmegaren zien er supergelikt uit. Deze social media-sterren hebben met hun foto’s dan ook al een heleboel volgers binnengesleept. Het is een mengelmoes van bekende YouTubers, fashionbloggers en Nijmeegse sportievelingen. Volg jij ze al?

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Jill van Dooren

Deze bekende Nijmeegse heeft bijna een half miljoen volgers op Instagram. Ze heeft behoorlijk wat abonnees op YouTube waar ze dagelijks video’s deelt. Haar schattige hondje Pip steelt regelmatig de show op haar foto’s.

Jip Sanders

De van oorsprong Brabantse sportieveling Jip woont al een aantal jaar in Nijmegen. Jip is juf in het speciaal onderwijs. Ze deelt in haar vrije tijd tips over sporten en voedzaam eten op haar blog en Instagrampagina. Met ruim 29 duizend volgers weet ze veel volgers te motiveren!

De Nijmeegse blogger en Insta-influencer Jip: ‘Ook wij fitgirls staan in de kroeg’

Jip Sanders (24) is sportief én heeft een scherpe pen. Toen ze een aantal jaar geleden besloot om ha...

Desiree de Vreede

De Nijmeegse Desiree de Vreede deelt op haar Instagrampagina @budgethome mooie foto’s van een perfect gestyled interieur, als wooninspiratie. En dan niet met meubels waar menig Nijmegenaar alleen maar van kan dromen, maar juist met betaalbare items. Dat het een succes is bewijst ze met haar 153 duizend volgers!

Desiree de Vreede. (Eigen foto)

Deze Nijmeegse is een echte Instagram-influencer voor betaalbare interieurs

De Nijmeegse Desiree de Vreede deelt op haar Instagrampagina @budgethome mooie fotootjes van een per...

Teun Peters

De Nijmeegse Teun is cameraman van de bekende YouYuber Dylan Haegens, die inmiddels al meer dan 1,5 miljoen abonnees heeft! Daarnaast heeft hij ook een eigen YouTube-account met 124 duizend abonnees en is hij zelfs op Instagram ongekend populair.

Anki

Anki heeft ruim 39 duizend volgers op haar Instagrampagina Anki_lazyfitgirl en schreef een boek waarmee ze anderen wil inspireren om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen. Een heleboel tips én eet inspiratie deelt ze op haar Insta!

View this post on Instagram

Favoriete plekje in ons nieuwe huis! 🛋 😴⁣ Deze bank was één van onze beste aankopen de afgelopen jaren. De kussens en lamp zijn van @homestocknl, mijn favoriete woonwinkel. ✨ ⁣ En nu mag ik niets roze/beige meer kopen 🙈🌾 ⁣ Dit weekend leg ik de laatste hand aan de Eetswitch guide. Ik wil iedereen laten ervaren wat #eetswitchen naar een voedzamer eetpatroon voor je kan doen. Want afvallen is slechts één van de gevolgen. ⁣ ⁣ Wil jij mijn guide ontvangen? Laat het me weten 🤗👇 ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #blijfthuis #blijfgezond #binnenkijker #werkaanjeweerstand #lazyfitgirlmethode #obesitas #coronanl #gezondereten #gezonderleven #meerenergie #afvallen #interieurinspiratie #interieur123 #homemakeover #instahouse #winactie #interieurjunkie #mooiwonen #livingroomdetails #winactie #lazyfitgirlmethode #interieurstyling #vtwonen #woonblogger #interieurblog #huisgekocht #wooninspiratie #binnenkijken ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣

A post shared by 𝐀𝐍𝐊𝐈 ❈ 𝐋𝐀𝐙𝐘 𝐅𝐈𝐓𝐆𝐈𝐑𝐋 𝐌𝐄𝐓𝐇𝐎𝐃𝐄 © (@anki_lazyfitgirl) on

Anki helpt vrouwen afvallen met haar gratis #lazyfitgirl-methode

'Een uit de hand gelopen hobby', zo noemt de Nijmeegse Anki de door haar ontwikkelde Lazy Fitgirl me...

Indebuurt Nijmegen

Natuurlijk zijn wij geen influencer, maar we zetten wel mega leuke dingen op Instagram! 😉 We delen dagelijks een heleboel leuke tips, verhalen en foto’s van Nijmegenaren en onze mooie stad.

Hebben we leuke Nijmeegse Instagram-accounts gemist?

Laat het ons dan weten in de reacties van dit bericht op Facebook. Wij zijn benieuwd naar jullie favoriet!

Lees ook:

Zo check je thuis hoe druk het is in het centrum of in een supermarkt in Nijmegen

Stel: je hebt iets nodig van een winkel in het winkelcentrum in Nijmegen. Toch twijfel je om te gaan...

7 x verzamelingen waar elke Nijmegenaar als kind aan meedeed

In onze stad wonen vast Nijmegenaren die een indrukwekkende collectie hebben van postzegels, munten ...

Nimweegs ten top: 7 x hilarische woorden in Nijmeegs dialect

Kan jij eigenlijk een beetje Nijmeegs dialect praten? Wij dachten van wel, maar stuitten toch nog op...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.