Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De vijf Nijmeegse hotspots van Bosz Kempink

Door Sophie van den Boogaard 27 augustus 2017

Bosz Kempink woont sinds een paar jaar in Nijmegen en werkt bij LUX als bedrijfsleider. Dit zijn zijn 5 favoriete Nijmeegse hotspots!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Déjà vu

déjà vu
Artikelen bij Déjà vu

“Vier verdiepingen woonaccessoires om je vingers bij af te likken. Ik ga hier heen voor een stijlvol cadeau of gewoon om even rond te snuffelen en inspiratie op te doen. Hier haal je ‘de’ eyecatcher voor je huis, woonkamer of studentenhok. Voor elke portemonnee is er iets moois te vinden. Van horloges en designklassiekers tot keukengerei en woonkandelaars. Voor mij is dit het woon-walhalla van Nijmegen.”


Meer over Déjà Vu ontdekken?

Déjà Vu woonwinkels

Vandaag gesloten

Houtstraat 57, Nijmegen

Bekijk meer:woonwinkels

Hardloopwedstrijden

Bosz Kempink
Bosz tijdens eens van zijn hardloopwedstrijden

“Kom eens van die bank af! Als fanatiek hardloper ben ik trots op Nijmegen als vierde hardloophoofdstad van Nederland. Ook als je geen marathonloper bent kun je meedoen aan laagdrempelige wedstrijden die soms al beginnen bij 3 of 5 kilometer. Mijn favoriete hardloopgebied: de nevengeul. Ben je een beginner, denk dan aan de Bruggenloop of de Eilandrun. Ben je een die-hard renner, dan zie ik je bij de Zevenheuvelen- of Stevensloop. Vaak is het ook mogelijk om je in te schrijven als team, leuk met bijvoorbeeld collega’s, vrienden of familie.”

LUX

“Podium LUX staat voornamelijk bekend als filmhuis. Wat veel mensen echter niet weten, is dat er ook veel theater- en dansvoorstellingen te vinden zijn. Van intieme theaterstukken tot uitbundige optredens van bijvoorbeeld Typhoon. Naast het reguliere programma zijn er ook terugkerende filmfestivals zoals Go Short en InScience. Kan je geen keuze maken uit het brede programma? Kom dan lekker een speciaalbiertje drinken in het café van LUX. Ik werk daar en geef je graag verdere tips!”


Meer over LUX Nijmegen ontdekken?

LUX Nijmegen bioscopen

Geopend09:00 - 01:00

Mariënburg 38-39, Nijmegen

Bekijk meer:bioscopen

Make My Day

Make My Day
Herenkleding door Make My Day

“Normaal heb ik wat moeite met conceptstores omdat ik niet zo goed weet wat ik er eigenlijk moet kopen of wat er verkocht wordt. Voor Make My Day maak ik toch vaak een uitzondering en dan met name voor de afdeling kleding. Je kan er terecht voor opkomende unieke merken die ook nog eens betaalbaar zijn. Dus als je een keer niet met dezelfde kleding als de rest van Nederland wil rondlopen ben je hier aan het goede adres. Voor wie dat wil kan je bij Make My Day overigens ook naar de kapper, of meedoen aan yoga- en pilatesles.”


Meer over Make My Day Women ontdekken?

Make My Day Women conceptstores

Gesloten12:00 - 17:00

Stikke Hezelstraat 65, Nijmegen

Bekijk meer:conceptstores

Sid en Liv

Sid en Liv
Sid en Liv in Nijmegen.

“Sid en Liv is een combinatie van een winkel, lunchcafé en huiskamer. Het is hier eigenlijk altijd wel gezellig en druk. Vooral de binnenstadstuin is een heerlijk zonnige plek om koffie te drinken of een vers broodje te eten. Alle spullen die je ziet zijn te koop. Dus als je het bestek, glaswerk of de lampen mooi vindt, kan het meteen mee naar huis. Voor wie een keertje lui is en geen zin heeft om broodjes te smeren: je kan er ook een picknickmand bestellen. Neem deze lekker mee naar het park of pak hem uit aan de Waal.”


Meer over Sid en Liv ontdekken?

Sid en Liv restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Van Welderenstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.