Nijmeegse hotspots van Jurre: ‘Hier waan je je echt in het buitenland’

Door Sophie van den Boogaard 24 maart 2019

Jurre Engbers (24) woont in Bottendaal en vindt Nijmegen een superleuke stad. Voor Indebuurt schreef hij op wat zijn favoriete Nijmeegse hotspots zijn. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Spiegelwaal

“Wat ik zo leuk vind aan dit stukje natuur aan de rand van Nijmegen is de rust die het uitstraalt. Op 5 minuten lopen van het drukke centrum kan je hier heerlijk een rondje hardlopen of gewoon genieten van het zonnetje!”

Café Frowijn

Frowijn
Café Frowijn van binnen.

“Dit cafeetje net achter de St. Annastraat is super gezellig, heeft lekker speciaalbiertjes en is niet middenin de stad. Er is altijd wat te doen en er gebeurt genoeg om lekker mensen te kijken. In de zomer ligt het terras ook nog eens de hele dag in de zon. Wat wil je nog meer!”


Meer over Café Frowijn ontdekken?

Café Frowijn cafés

Nu gesloten10:30 - 01:00

Pontanusstraat 51, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Restaurant de Meesterproef

Pepijn is de chef van restaurant De Meesterproef. (Foto: indebuurt Nijmegen)

“Dit vind ik echt een geweldig restaurant! Alleen al om de locatie natuurlijk, maar het eten is er ook echt super lekker. Ik kwam er laatst achter dat je daar ook kan lunchen en dat is absoluut de moeite waard. Helaas kan ik als arme student alleen niet al te vaak gaan.”


Meer over Meesterproef ontdekken?

Meesterproef restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 00:00

Waalbandijk 14, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Benedenstad

Foto: Google

“In dit stukje achter de Waagh waan je je echt in het buitenland. Met die oude pandjes, kleine pleintjes en smalle steegjes lijkt het wel Zuid-Europa. Daarnaast zitten er ook nog eens hele leuke cafeetjes en barretjes.”

Bottendaal

Huis te koop: Burghardt van den Berghstraat 139 Nijmegen, Foto 4 | Foto: Funda
Foto: indebuurt

“De hele wijk Bottendaal is echt een topwijk. Het heeft alles wat je wil, zoals een grote supermarkt, restaurants, cafés en een park, is het ook gewoon een super gezellige wijk. Het is een goede mix van studenten, jonge gezinnen en ouderen waar iedereen elkaar nog groet!”

Wil jij ook laten weten wat jouw hotspots zijn in Nijmegen? Stuur ze dan in

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.